VIRAL

H Nicki Minaj λέει πως τα εμβόλια προκαλούν ανικανότητα και έγινε χαμός

Η 38χρονη Αμερικανίδα ράπερ Nicki Minaj κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο σάλο με ένα teet που έκανε για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού.

Η διάσημη τραγουδίστρια, που πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, στο πρόσφατο παρελθόν δήλωνε πως σκόπευε να κάνει και η ίδια το εμβόλιο κατά της πανδημίας, αλλά μάλλον άλλαξε γνώμη.


Μάλιστα η ίδια, σε ανάρτησή της στο twitter, έσπευσε να πει πως τα εμβόλια προκαλούν ανικανότητα στους άντρες και πως αυτή τη φοβερή πληροφορία την έμαθε από έναν ξάδελφό της από το Τρινιντάτ από όπου κατάγεται και η ίδια.
«Ο ξάδερφός μου στο Τρινιντάντ δεν θα κάνει το εμβόλιο γιατί ο φίλος του που το έκανε έμεινε ανίκανος. Οι όρχεις του πρήστηκαν. Ο φίλος του επρόκειτο να παντρευτεί σε μερικές εβδομάδες, τώρα το κορίτσι ακύρωσε τον γάμο. Οπότε προσευχηθείτε και βεβαιωθείτε πως είστε σίγουροι για την απόφασή σας, όχι εκφοβισμένοι» έγραψε η σταρ και αμέσως έγινε χαμός με χιλιάδες να σπεύδουν να την κατηγορήσουν πως διασπείρει ψευδή στοιχεία για τα εμβόλια, αλλά και αντιεμβολιαστές να την επαινούν και να συμφωνούν μαζί της.


Η Nicki, μετά το σάλο που προκάλεσε το tweet της έκανε και μια νέα ανάρτηση, δηλώνοντας αμετανόητη για τις απόψεις που εξέφρασε δημόσια γράφοντας:  «Είστε έξαλλοι που είμαι ο εαυτός μου; Είστε έξαλλοι που το ίντερνετ δεν μπορεί να με τρομάξει;»

Η ίδια δε απαντάει σε αλλεπάλληλα tweets που δέχεται και σπεύδει με συνεχείς αναρτήσεις της να διαψεύσει όσους έγραψαν πως δεν πήγε στο Met Gala επειδή ήταν υποχρεωτικό να έχουν εμβολιαστεί οι καλεσμένοι. Επιτέθηκε δε στον Βρετανό παρουσιαστή Piers Morgan που την έκραξε γράφοντας πως η ίδια διασπείρει ψέματα που κοστίζουν ζωές.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!