VIRAL

Met Gala 2021: Η Kim Kardashian εμφανίστηκε πιο... ντυμένη από ποτέ [βίντεο]

Μπορεί η Kim Kardashian να έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο κυρίως χάρη στις πολύ σέξι και αποκαλυπτικές εμφανίσεις της, αλλά στο φετινό Met Gala προκάλεσε χαμό, αφού ίσως για πρώτη φορά την είδαμε ντυμένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια!

Μετά από την αναβολή του λόγω πανδημίας, το πιο κοσμικό fashion event του πλανήτη έγινε και φέτος στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης και οι σταρ έσπευσαν στο Met Gala ακολουθώντας το φετινό θέμα που ήταν «In America: A Lexicon of Fashion».


Και ενώ και φέτος τα... γυμνά φορέματα είχαν την τιμητική τους, η Kim φρόντισε να εμφανιστεί στα σκαλιά του μουσείου Metropolitan, ντυμένη στα κατάμαυρα με ένα Balenciaga εκκεντρικό outfit να καλύπτει όλο το κορμί της ακόμα και το κεφάλι της.


Η ίδια δε φρόντισε να αποκαλύψει το outfit της και στο Instagram συγκεντρώνοντας πολλά σχόλια, όχι απαραίτητα θετικά.. Μάλιστα κάποιοι τη συγκρίνουν με τους Dementors στο Harry Potter. με κοράκι κ.λπ.

 


Το γεγονός δε πως πλάι της ήταν ντυμένος με ανάλογο outfit κάποιος συνοδός που κανείς δεν μπορούσε να δει το πρόσωπό του, έκανε πολλούς να εικάζουν πως ίσως η Kim τα ξαναβρήκε με τον Kanye West . Ωστόσο επιβεβαιώθηκε πως ο διάσημος ράπερ και εν διαστάσει σύζυγος της Kim δεν πήγε στο φετινό Met Gala, αλλά το συγκεκριμένο outfit όντως το είχε εγκρίνει και ο ίδιος.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E! News (@enews)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!