VIRAL

Η... "συντρόφισσα" Τζούλια Νόβα προκάλεσε χαμό στο twitter [εικόνες]

Μεγάλο χαμό έχει προκαλέσει η ανάρτηση που έκανε χθες το μοντέλο Τζούλια Νόβα που πόζαρε με ένα μπλουζάκι που απεικονίζει τα αρχικά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και το σφυροδρέπανο. 

Η ουκρανικής καταγωγής καλλονή, που την είδαμε στο παρελθόν ως το κορίτσι στο τηλεπαιχνίδι Τροχός της Τύχης, είναι πλέον έγκυος και θέλησε να επιδείξει την φουσκωμένη κοιλίτσα της και την ευτυχία της που θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά.


Έκανε λοιπόν μια ανάρτηση στο Instagram που όμως προκάλεσε χαμό από σχόλια εξαιτίας της μπλούζας που επέλεξε να φορέσει σε αυτή την πόζα.


Αρχικά κάποιοι έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως αγνοεί την ιστορία της πατρίδας της Ουκρανίας και να την κριτικάρουν για τη μπλούζα που φόρεσε.


Η ίδια όμως απάντησε εκφράζοντας τις πολιτικές πεποιθήσεις της και έγραψε ένα... μίνι μανιφέστο για τα πλεονεκτήματα του κομμουνισμού.


«Επειδή οι γονείς μου, μου έχουν μιλήσει γι αυτό δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω.  Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς, είχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος» έγραψε, μεταξύ άλλων, η Τζούλια ως απάντηση.


Έκτοτε τα social media γέμισαν με σχόλια άλλων που εξυμνούν την "συντρόφισσα" Τζούλια για τις πολιτικές πεποιθήσεις της και άλλων που τη χλευάζουν και η Τζούλια έγινε trend στο ελληνικό twitter με δεκάδες memes να ανεβαίνουν διαρκώς τις τελευταίες ώρες.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!