VIRAL

Η Μπάρμπα εξήγησε γιατί... έσταξε χολή στο Facebook

Αλλεπάλληλα οργισμένα ξεσπάσματα έκανε τα τελευταία 24ωρα η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα στο Facebook και σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις της εξήγησε τί ήταν αυτό που την έκανε να εξαγριωθεί.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η ηθοποιός επισκέφτηκε την Επίδαυρο για να παρακολουθήσει μια θεατρική παράσταση, αλλά είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει χειρουργείο.


Η ίδια είχε ενημερώσει τους πάντες για την επιτυχία της χειρουργικής επέμβασης και για το ατύχημα που είχε με αναρτήσεις που είχε κάνει στα social media .


Όμως μετά από την ανάρτησή της από το νοσοκομείο, ακολούθησαν μερικές οργισμένες αναρτήσεις όπως η ακόλουθη, καθώς προφανώς κάποιοι έσπευσαν να κάνουν άσχημα σχόλια για το ατύχημά της : «Εύκολο να κράζετε κάποιον γιατί έπεσε.. στην Επίδαυρο.. αντίθετα σαν πρόβατα που είστε…ενώ αντίθετα δεν σας ενοχλούν τραγουδιστές που παίζουν θέατρο….η πηγαίνουν στην Επίδαυρο η Ηρώδειο εκεί αλίμονο τι θα πει ο κόσμος.. εσείς αγαπάτε την τέχνη….καλύψτε την αμορφωσιά σας.. με την επίφαση της κουλτούρας….την υποκρισία σας.. να νιώθετε μεγάλοι κρίνοντας.. φθάνοντας.. ανθρώπους που πάντα θα είστε η σκιά τους. Για αυτό σας στέλνω την αγάπη μου . ..και να θυμάστε. Μια μέρα δική μου. .όλη ..η δική σας ζωή. Υποκριτές και Φαρισαίοι όπως λέει και ένας φίλος πολύ σωστά».


Και χθες με νέα ανάρτησή της η ηθοποιός αποκάλυψε τί ήταν αυτό που διάβασε και την εξόργισε και συγκεκριμένα αποκάλυψε πως κάποιος χρήστης των social media είχε γράψει: «Ευτυχώς που τσακίστηκε..να πάψει τουλάχιστον να μιλάει...» και αυτό το σχόλιο την έκανε να στάξει χολή και η ίδια.


Πάντως στην πορεία έσπευσε απλά να σχολιάσει τον ανασχηματισμό της ελληνικής κυβέρνησης, δείχνοντας πως προφανώς δεν θέλει να ασχοληθεί άλλο με αυτό το θέμα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!