VIRAL

Η Έλενα Χριστοπούλου "έκραξε" όσες το παρακάνουν με το photoshop [βίντεο]

Όντας η ίδια μάνατζερ μοντέλων και μέλος του team του GNTM η Έλενα Χριστοπούλου γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι για μια κοπέλα να δείχνει όμορφη όταν ποζάρει, αλλά μάλλον η ίδια αγανάκτησε με το πόσο... αγνώριστες δείχνουν κάποιες στα social media επειδή χρησιμοποιούν διαρκώς φίλτρα και photoshop.

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και της έκανε εντύπωση το υπερβολικό photoshop που χρησιμοποιούν κάποιες γυναίκες στις φωτογραφίες τους, με συνέπεια να δείχνουν παραμορφωμένες. Έτσι ανέβασε ένα βίντεο σε στόρι, όπου η μάνατζερ μοντέλων... κράζει αυτή την κακή συνήθεια που έχουν πολλές και αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θέλω να πω κάτι… λίγο με το photoshop… Κάποιες κοπέλες, μικρές ή μεγάλες δεν έχει σημασία, έχετε κάποιο πρόβλημα; Έχετε κάποια πάθηση; Βλέπω πράγματα τερατώδη στο Instagram. Άλλο το βαφόμαστε, άλλο το είμαστε άβαφες, άλλο ένα φιλτράκι νορμάλ. Λίγο τις ρυτίδες να τις λυάνει. Το καταλαβαίνω, αλλά η παραμόρφωση είναι λίγο περίεργη για τον κόσμο. Σκέφτομαι ότι ο καθένας έχει τις ανασφάλειές του, το καταλαβαίνω, εντάξει. Αλλά μήπως κάνει κακό στον εαυτό μας να νομίζουμε ότι είμαστε κάτι άλλο;».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!