VIRAL

H Jolie αποφάσισε να αποκτήσει προφίλ στο Instagram για ένα σοβαρό λόγο

Αν και είναι μια από τις διασημότερες γυναίκες στον κόσμο, η χολιγουντιανή σταρ Angelina Jolie, μέχρι πρόσφατα δεν είχε προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, αλλά μόνο official acounts που τα διαχειρίζονταν οι συνεργάτες της. Τώρα όμως μπήκε και η ίδια στο Instagram και το έκανε για καλό σκοπό.

Μάλιστα, η 46χρονη ηθοποιός και πρώην σύζυγός του Brad Pitt, με το που δημιούργησε το λογαριασμό της στο Instagram, μέσα σε λίγες ώρες απέκτησε πάνω από 4.5 εκατομμύρια followers!


H ίδια, που είναι γνωστή για τη φιλανθρωπική και ακτιβιστική δράση της σε όλο τον κόσμο και είναι πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ, καθώς μάχεται για τα δικαιώματα των γυναικών, των παιδιών και των προσφύγων, με την πρώτη ανάρτησή της, έσπευσε να εξηγήσει γιατί έκανε λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτό είναι ένα γράμμα που έλαβα από έφηβη στο Αφγανιστάν. Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι στη χώρα χάνουν τη δυνατότητα επικοινωνίας. Ακολούθησα το Instagram για να μοιραστώ με τον κόσμο ιστορίες και για να ακουστούν παντού οι φωνές εκείνων που παλεύουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα» αναφέρει η Jolie και δημοσιεύει ένα γράμμα το οποίο περιγράφει τα όσα βιώνουν οι γυναίκες από τους Ταλιμπάν.

Στην ανάρτησή της αναφέρει πως πριν από 20 χρόνια, μόλις δύο εβδομάδες πριν την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, η ίδια είχε γνωρίσει από κοντά Αφγανούς πρόσφυγες που ήθελαν να "γλιτώσουν" από τους Ταλιμπάν και πως για δεκαετίες την έκανε να αρρωσταίνει το να παρακολουθεί το πως οι Αφγανοί (που τους χαρακτηρίζει από τους πιο ικανούς ανθρώπους στον κόσμο) αντιμετωπίζονταν ως "βάρος" και αναφέρει πως γνώρισε πολλές Αφγανές γυναίκες και κορίτσια που το μόνο που ζητούσαν ήταν δικαίωμα στην παιδεία και μάχονταν για αυτό.

Η ίδια μιλά για πλήρη και αδιανόητη "αποτυχία", μετα από τόση αιματοχυσία, χρήμα και προσπάθεια, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και δηλώνει πως η ίδια είναι αποφασισμένη να βοηθήσει όπως μπορεί.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!