VIRAL

Πολλοί "κράζουν" την Ιωάννα Τούνη για ένα σχόλιο που έκανε εν μέσω καύσωνα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, είναι μια από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες influencers στο Instagram, όπου μετρά εκατοντάδες χιλιάδες followers, αλλά χθες κατάφερε να γίνει trend και στο twitter, καθώς πολλοί εκνευρίστηκαν με ένα σχόλιο που έκανε η Τούνη στις διακοπές της, εν μέσω καύσωνα.

Αυτές τις μέρες η Ιωάννα και η παρέα της κάνουν διακοπές με σκάφος στους Παξούς και κάνει διαρκώς αναρτήσεις στα social media.

Όμως σε ένα στόρι στο Instagram η Ιωάννα Τούνη εξέφρασε την δυσαρέσκειά της που δεν βρήκε ανοιχτό εστιατόριο μεσημεριανή ώρα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Έχω πάθει σοκ εδώ! Όλα τα ταβερνάκια-εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα... Και είναι high season 1 Αυγούστου! Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει! Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί... Τσπ, από ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούν αυτή την ώρα και φάγαμε».

Σύμφωνα με σχόλιο χρήστη του Twitter οι Παξοί τα μεσημέρια είναι άδειοι διότι οι τουρίστες πηγαίνουν με τα σκάφη μονοήμερες στους Αντίπαξους και γυρίζουν το απόγευμα στο νησί. Επομένως, τα εστιατόρια στους Παξούς ανοίγουν τα απογεύματα, ενώ δεν αποκλείεται αυτές τις μέρες λόγω του πρωτοφανούς καύσωνα, τα μαγαζιά να ανοίγουν πιο αργά για να προφυλαχθούν οι εργαζόμενοι.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη έφερε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο με τους χρήστες να της υπενθυμίζουν ότι λόγω καύσωνα είναι αδύνατο οι εργαζόμενοι να δουλεύουν τις μεσημεριανές ώρες. «Αντί να πει μπράβο στους ιδιοκτήτες που δεν έχουν σκλάβους τους εργαζόμενους στου 45 βαθμούς, ειρωνεύεται κιόλας», έγραψαν μεταξύ άλλων.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως πριν από λίγους μήνες, η Τούνη είχε προκαλέσει και τότε χαμό στα social media όταν είχε μιλήσει για "τεμπέληδες" που προτιμούν να λαμβάνουν τα χρήματα της αναστολής και των επιδομάτων από το να εργάζονται.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!