VIRAL

Η Ακρίτα έσπευσε να προλάβει τα σχόλια για τις πόζες της με τον Φιλιππίδη

Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, που κατηγορείται για βιασμό και απόπειρες βιασμού και η γνωστή δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, μάλλον θέλησε να προλάβει κάποια πικρόχολα σχόλια που πιθανά θα προκαλούσαν παλαιότερες κοινές πόζες της με το γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η Έλενα Ακρίτα, που είναι ιδιαίτερα, δραστήρια και δημοφιλής στα social media, έσπευσε μόνη της να αναρτήσει φωτογραφίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη, από παλαιότερες συναντήσεις τους σε εκδηλώσεις και θεατρικές πρεμιέρες και έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Για να προλάβω τα πρωτοζωα, εδώ η φωτογραφία με τον άντρα μου και τον Πέτρο Φιλιππιδη το 2018 στους ‘Αχαρνής’ στο κηποθέατρο Παπάγου.
Επίσης ο Γιώργος κι εγώ έχουμε κάνει το σενάριο στην σειρά ‘Αν υπήρχες θα σε χωριζα’ στο Mega όπου πρωταγωνιστούσε ο Φιλιππίδης.
Και για να μην ψάχνεστε, έχω παντρευτεί δυο ηθοποιούς και έχω φωτογραφίες με πολλούς άλλους από τις πρεμιέρες τους. Εσείς πείτε μου μόνο ποια φωτό θέλετε να σας εξυπηρετησω αμέσως.
Ξέρετε με ποιους δεν έχω φωτογραφίες, αμοιβαδούλες μου;
Με πολιτικούς.
Κανενός κόμματος.»

Ακολούθησε και δεύτερη σχετική ανάρτηση: 

«Λατρεμένα πρωτοζωα, τρέξτε σάς βρήκα κι άλλη μου φωτογραφία με Φιλιππιδη. Θέατρο Μουσούρη 2007, όταν ο Γιώργος κι εγώ γράφαμε το σενάριο για την κωμωδία ‘Αν υπήρχες θα σε χώριζα’ που πρωταγωνιστούσαν οι Φιλιππιδης, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασατου, Ελισαβετ Μουτάφη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Βέρα Κρούσκα.
Για την ιστορία ούτε η Μαριάννα ούτε η Ελισάβετ ούτε άλλη ηθοποιος από το καστ παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά. Βέβαια, η αγένεια και η έπαρση του στο πλατό είναι μια άλλη ιστορία.
Μια μικρή χαρακτηριστική λεπτομέρεια που θυμάμαι. Η Μαριάννα έχει ένα θέμα με τις τσίχλες. Δεν μπορεί να αντέξει άνθρωπο που μασάει τσίχλα μπροστά της - τρελή κουμπαρα έχω τι να πεις;
Ο Φιλιππιδης αυτό το ήξερε πολύ καλά γιατί είχαν δουλέψει και στο θέατρο. Όποτε λοιπόν είχαν σκηνή μαζί, πήγαινε επίτηδες και μασούσε τσίχλα μπροστά της για να την εκνευρίσει, να την κάνει να χάσει τα λόγια της και να μην αποδώσει το ρόλο όπως θα ήθελε.
Χρόνια μετά γελούσαμε με την Μαριάννα και το Λιζάκι με αυτό το περιστατικό.»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!