VIRAL

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε μια νέα ανάρτηση για την πατριαρχία και έγινε χαμός

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, η νεαρή πολιτευτής της Ν.Δ από τη Θεσσαλονίκη, έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα να προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με αναρτήσεις της στα social media και τώρα έκανε το ίδιο, με ένα σχόλιο που έκανε για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Θυμίζουμε πως η νεαρή πολιτευτής, στο πρόσφατο παρελθόν προκάλεσε αντιδράσεις και με τα σχόλια που είχε κάνει για τα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς και με τα όσα είπε για το συνέδριο γονιμότητας, το οποίο είχε προκαλέσει σάλο.


Και τώρα, με αφορμή τα όσα λέγονται περί "πατριαρχίας" μετά τα δύο εγκλήματα (συ Γλυκά Νερά  και Φολέγανδρο) με θύματα νεαρές γυναίκες και θύτες τους συντρόφους τους, η Αφροδίτη Λατινοπούλου έγραψε στα social media:
«56χρονος δολοφονείται από τη σύντροφό του, Ηράκλειο 7/19. Άντρας δολοφονείται από τη 49χρονη σύντροφό του, Αθήνα 5/20. Στον ύπνο του δολοφονούν μητέρα και κόρη 49χρονο, Θεσσαλονίκη 6/20. 54χρονη δολοφονεί με τηγάνι τον 89χρονο πρώην σύντροφό της, Θεσσαλονίκη, 7/20. Όχι στη “μητριαρχία”»


Αμέσως ξέσπασε νέα θύελλα αντιδράσεων για αυτή την προκλητική, κατά πολλούς, δήλωση.


Ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να τη σχολιάσουν ήταν και η παρουσιάστρια και ηθοποιός Δανάη Μπάρκα, η οποία αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Λατινοπούλου, γράφοντας όλο νόημα: «Μάθημα που θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία: Tι δε πρέπει να γίνεις στη ζωή σου»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!