VIRAL

Ράγισαν καρδιές με το στερνό "αντίο" της Έρρικας Πρεζεράκου στην ανιψιά της

Πένθος και απέραντη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 7 χρονης Αναστασίας, της ανιψιάς της Έρρικας Πρεζεράκου, η οποία πάλεψε γενναία με μια μορφή επιθετικού καρκίνου για πολλούς μήνες, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή τη δύσκολη μάχη. 

Η Έρρικα Πρεζεράκου, είχε εδώ και μήνες, μιλήσει δημόσια, μέσω social media, για το πρόβλημα υγείας της ανιψιάς της Αναστασίας και είχε κάνει έκκληση για βοήθεια καθώς η μικρή και οι γονείς της, εδώ και μήνες ανέβαιναν ένα Γολγοθά με πολυδάπανα ταξίδια στο εξωτερικό σε αναζήτηση κάποιας θεραπείας.
Δυστυχώς η μικρή δεν κατάφερε να κερδίσει τη δύσκολη μάχη με τον παιδικό καρκίνο και η Έρρικα Πρεζεράκου είπε χθες το στερνό αντίο στην ανιψιά της μέσω Instagram και ράγισε καρδιές.
«Σήμερα θα πας να συναντήσεις τους φίλους σου τα υπόλοιπα αγγελακια εκεί στο Παράδεισο . Χαρές και γέλια που θα κάνετε .. παιχνίδια πολλά θα έχουν εκεί για σένα να ξέρεις Αναστασια μου ..

Μας τίμησες αγγελούδι μου 7 χρόνια της ζωή σου τα μοιράστηκες απλόχερα , θυμίζοντας μας πως είναι οι Άγγελοι στη Γη .
Μην μας κοιτάς εμάς εδώ που κλαίμε καρδούλα μου … μην μας δίνεις σημασία ,
απο χαρα είναι αγάπη μου που έκανες ότι είχε αποφασίσει η ψυχή σου και ο Θεός .. απο χαρα είναι τα δάκρυα μας που είχαμε την τιμή να δούμε πως είναι οι νεράιδες… και ποσό μαχήτριες είναι στα ακατόρθωτα ..

Δεν θα σου πω αλλά λόγια .. θα μπω σε σιωπή.. μπας και ακούσω το σιγοτραγουδισμα σου απο εκεί ψηλά που θα παίζεις …

Καλό Παράδεισο Αναστασία μου»

 


Ακολούθησε μια δεύτερη ανάρτηση όπου μας έδειξε την αδελφή της και το σύζυγό της μαζί με την αδικοχαμένη κορούλα τους και έγραψε: 
«Η αδελφή μου η Ξένια είναι 3 χρόνια μικρότερη μου . «Το λατρεμένο μας» όπως συνήθως την αποκαλούσε η μητέρα μας.
Τους τελευταίους 9 μήνες η Ξένια και ο Ηλίας συνάντησαν πολλές νέες πτυχές του εαυτού τους λόγω της ασθένειας της Αναστασιας .. DIPG ..
Είχαν μοιράσει αυτόν τον αγώνα για το καλύτερο δυνατο
Ο Ηλίας διάβαζε κάθε μέρα από την πρώτη μέρα ότι μπορεί να αφορούσε την ασθένεια ….διατροφή… νέες μεθόδους …ερευνητικά προγράμματα .. έψαχνε λύση με όλο του το είναι σε όλο το κόσμο κυριολεκτικά ..έγινε «γιατρος» «νοσοκόμος» έμαθε ορολογίες μέρα νύχτα ..είχε τα πρακτικα .θα το καταλαβαίνατε μόνο ζούσατε την καθημερινότητα του . Απίστευτος πατέρας
Η Ξενια έχοντας και αυτή επίγνωση ότι το παιδί της παλεύει με κάτι αδιανόητο κάθε μέρα έπαιζε μαζί της , της έκανε αστεία της έδινε κουράγιο την πείραζε με το δικό τους χιούμορ ..την είχε 9 μήνες στην Αμερική ασταμάτητα στην αγκαλιά της, την ίδια στιγμή που ξέροντας με τι τα έχει βάλει κάποιος θα ήθελε να κοπανήσει το κεφάλι του στο τοίχο .. κι όμως άντεχε .. άντεχε γιατί ήταν ΜΑΝΑ .. Την ίδια στιγμή μεταμορφωνόταν σε λιοντάρι απέναντι σε κάθε εμπόδιο ,κάθε στιγμή που ένοιωθε να χρειάζεται στήριξη η Αναστασία .

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλο αυτό το διάστημα για την στήριξη την αγάπη και την προσευχή σας στο αγγελούδι μας και σε αυτούς τους γονείς »

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!