VIRAL

Ο Τσιμιτσέλης έγινε έξαλλος με τα όσα άκουσε επειδή κάτι έγραψε για τον Κιάμο

Τις τελευταίες μέρες επικρατεί μεγάλος αναβρασμός στην Ελλάδα, καθώς η κυβέρνηση ανακοινώνει διαρκώς νέα "προνόμια" για τους εμβολιασμένους κατά της Covid -19 και πολλοί κάνουν λόγο για ανεπίτρεπτο κοινωνικό διαχωρισμό των πολιτών μιας δημοκρατικής χώρας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων, που μεταξύ άλλων προβλέπει το άνοιγμα των νυχτερινών κέντρων με μεγαλύτερη πληρότητα και όρθιους και χορούς μόνο αν όλοι οι πελάτες είναι εμβολιασμένοι, ο 45χρονος δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος, ανακοίνωσε πρόσφατα με ένα βίντεο, την επαναλειτουργία του νυχτερινού κέντρου Posidonio στην παραλιακή της Αθήνας ως το πρώτο αμιγώς covid free μαγαζί. 

 


Ένας από τους χιλιάδες που σχολίασαν αυτή την ανακοίνωση του τραγουδιστή ήταν και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος απλά έγραψε τη λεξούλα "Πάμεεε" (όπως συνηθίζει να φωνάζει επί σκηνής ο Πάνος Κιάμος).


Και όμως αυτή η λεξούλα ήταν αρκετή ώστε ο ηθοποιός να γίνει αποδέκτης πολλών αρνητικών ακόμα και υβριστικών σχολίων από όσους διαφωνούν με τα νέα μέτρα.


Ο ηθοποιός προφανώς εξαγριώθηκε με αυτά τα σχόλια και έκανε την ακόλουθη οργισμένη ανάρτηση σε instastory.


«Μετά από σχόλια που έκανα σε ανάρτηση του Πάνου Κιάμου για το άνοιγμα των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης έχω δεχτεί πάρα πολλά σχόλια, τύπου π…ς γιε και άλλα! Δεν καταλαβαίνω τι σκατά γίνεται και τι σκατά κουβαλάει στο κεφάλι του ο καθένας! Δεν γίνεται διαχωρισμός, δεν προκάλεσε κανένας κοινωνικό διαχωρισμό. Τραγουδιστές και ηθοποιοί, όπως και πολλοί κλάδοι έχουν να δουλέψουν 1μιση χρόνο. Και σε ένα σχόλιο που επικροτώ ξανά το άνοιγμα των μαγαζιών δέχομαι τόσα βρισίδια; Ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του, ο κάθε ένας μπορεί να εμβολιαστεί μπορεί και όχι. Δεν είναι ο Πάνος Κιάμος το ελληνικό κράτος ούτε ανήκω στην επιστημονική κοινότητα. Όλα τα βρισίδια τα επιστρέφω πίσω λοιπόν».


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!