VIRAL

Γροθιά στο στομάχι είναι η ανάρτηση της Ζαρίφη για το θάνατο μιας 14χρονης

Ο θάνατος μιας 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης, η οποία έσβησε από πολυοργανική ανεπάρκεια, την οποία προκάλεσε σηπτικό σοκ, μετά από χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, έχει συγκλονίσει πολλούς, ειδικά αφού έγινε γνωστό πως η νεαρή κοπέλα έκανε τη συγκεκριμένη επέμβαση γιατί δέχονταν bullying για τα κιλά της και η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Instagram.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πήρε θέση πάνω στο θέμα του μπούλινγκ που δεχόταν η έφηβη, με αποτέλεσμα να επιλέξει τη λύση της τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου, επειδή ήταν παχύσαρκη.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr η άτυχη κοπέλα, η νεαρή Γωγώ, είχε υποβληθεί την περασμένη εβδομάδα στη συγκεκριμένη επέμβαση, αλλά μετά το χειρουργείο εκδηλώθηκαν επιπλοκές που της στοίχισαν τη ζωή. Ο πατέρας της, που είναι ιερέας, καταγγέλλει ιατρικό λάθος και ήδη υπέβαλε μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά του ιδιώτη γιατρού που τη χειρούργησε σε ιδιωτική κλινική.


Κατόπιν της μήνυσης, διενεργήθηκε νεκροψία - νεκροτομή, στην οποία παραστάθηκε από πλευράς μηνυτή τεχνικός συμβούλους. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιερέας και πατέρας της, η νεαρή μαθήτρια ήθελε να αδυνατίσει για να μην την κοροϊδεύουν στο σχολικό της περιβάλλον για τα κιλά της.

Με αφορμή όλα αυτά, η Κατερίνα Ζαρίφη προχώρησε μέσω Instagram σε μια συγκινητική ανάρτηση, με την οποία αναφέρει: «Σήμερα διάβασα πως έφυγε η Γωγώ 14 ετών. Η Γωγώ που δεν άντεχε την κοροϊδία για το σώμα της απ’ τους συμμαθητές της. Η Γωγώ που στα 14 της, της έμαθαν να μην αντέχει τον εαυτό της. Η Γωγώ που στα 14 της άκουσε τόσα αφόρητα που δεν ήθελε πια να "φοράει" τον εαυτό της. Η Γωγώ που πήρε απόφαση να χειρουργηθεί για να απαλλαγεί από το βάρος της. Η Γωγώ που έφυγε. Δεν πιάνει πια χώρο "η χοντρή" στην τάξη σου. Σου άδειασε την γωνιά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by zArIfIoUs (@zarifious)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!