VIRAL

H Κορομηλά με το... γάντι "άδειασε" τη Γερμανού μετά το σάλο που προκλήθηκε

Το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει συνταράξει το Πανελλήνιο και έχει γίνει μεγάλος χαμός στο twitter, καθώς πολλοί εξοργίστηκαν με τη δημοσιοποίηση από sites και τηλεοπτικές εκπομπές, αποσπασμάτων από το ημερολόγιο της δολοφονημένης Κάρολαϊν.

Ανάμεσα στις εκπομπές, που πρόβαλλαν αποσπάσματα από το ημερολόγιο της άτυχης κοπέλας, ήταν και η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ώρες τόσο τα social media της εκπομπής και του καναλιού, όσο και της ίδιας της παρουσιάστριας να δέχονται... βροχή μηνυμάτων οργής, με πολλούς να κατηγορούν την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της πως δεν σέβονται το 20χρονο θύμα.


Η ίδια η Ναταλία Γερμανού με ανάρτησή της στο twitter ισχυρίστηκε πως προσωπικά δεν συμφωνούσε με την προβολή αποσπασμάτων από το ημερολόγιο της 20χρονης και πως θλίβεται που δεν εισακούστηκαν οι σχετικές παρακλήσεις της.


Ωστόσο, η Ρούλα Κορομηλά, με ένα tweet - καρφί, έσπευσε να διαψεύσει τους ισχυρισμούς της Ναταλίας Γερμανού, καθώς όντας και η ίδια για χρόνια κεντρική παρουσιάστρια εκπομπών, σχολίασε πως:  «Στις ψυχαγωγικές εκπομπές, όταν η κεντρική παρουσιάστρια κρίνει, επιθυμεί να μην προβληθεί κάτι στον αέρα της εκπομπής της για κάποιους λόγους, σαφώς και δεν προβάλλεται… Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!