MARKET NEWS

HONOR: Το πολυαναμενόμενο single μόλις κυκλοφόρησε

Σε μια μοναδική διεθνή συνεργασία ο πολύ-πλατινένιος, βραβευμένος Αγγλοκύπριος ράπερ, δισκογράφος και επιχειρηματίας A!MS, επιστρατεύει τους Projexx, Julian Marley, AV Allure και τους παραγωγούς Cool & Dre (DJ Khaled, Lil Wayne, Cardi B) για ένα ασύλληπτο αποτέλεσμα με το σινγλ HONOR/ΤΙΜΗ».

Ήχοι afro-swing, με επιρροές από την Καραϊβική και μελωδικές ραπ συγχορδίες, βρίσκονται στην καρδιά του «Honor», τοποθετώντας το αβίαστα στο φάσμα της χιπ-χοπ μουσικής. Το «Honor» αποτυπώνει τον ποικιλόμορφο και πολιτιστικά πλούσιο χαρακτήρα του Λονδίνου. Σε συνδυασμό με ένα τολμηρό οπτικό, με μια υπό εξέλιξη ληστεία στο κέντρο του Λονδίνου, οι καλλιτέχνες τολμούν να εισέλθουν στους δρόμους. Το Honor/Τιμή, φέρνει μαζί του τον παθιασμένο λυρισμό, ένα κύμα παγκόσμιων αναφορών και προωθεί τον αμοιβαίο σεβασμό, δημιουργώντας ένα σινγκλ, πραγματικό αριστούργημα.

Oι παραγωγοί του σινγκλ είναι οι υποψήφιοι για Grammy, Cool & Dre. Μάλιστα, το σιγνκλ έχει το «άγγιγμα» του ντουέτου Midas, το οποίο ήταν υπεύθυνο για εκατομμύρια πωλήσεις και επιτυχίες στην ελίτ του κόσμου της ραπ, συμπεριλαμβανομένου του πρόσφατου άλμπουμ του DJ Khaled, «Khaled Khaled». Ανοίγοντας το δίσκο, ο αναδυόμενος καλλιτέχνης του Ηνωμένου Βασιλείου AV Allure, με μια παθιασμένη και άκρως δυναμική ερμηνεία, εκφράζει με καταπληκτικό τρόπο τους στίχους που το συνοδεύουν.

Ο Αγγλοκύπριος καλλιτέχνης A!MS ερμηνεύει τον πρώτο στίχο με γοητεία, με αποφασιστική δύναμη και αυτοπεποίθηση. Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης της Reggae, Julian Marley, «ευλογεί» τον δίσκο, με αγάπη και ελευθερία, ενώ το ανερχόμενο αστέρι dancehall της Τζαμάικα, Projexx, προσφέρει την τέλεια συνοδεία με μιa γεμάτη και παθιασμένη ροή.

Ο A!MS είναι γνωστός για τις ικανότητές του στην ραπ μουσική, συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών του Supreme, Run και Diablo. Είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ράπερ, τραγουδοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας με μεγάλη καριέρα, διαθέτοντας πάνω από 50 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 20 εκατομμύρια στρίμινγκ στο Spotify. Μέσα από την μουσική και την τέχνη, ο A!MS ξεγυμνώνει την δική του αλήθεια η οποία αναφέρεται στην οικογένεια, στον σεβασμό, στα ήθη και σε έναν επιβλητικό τρόπο ζωής.

Με στενές σχέσεις με την Κύπρο και τον πολιτισμό της Μεσογείου η επιχειρηματική του ικανότητα τον τοποθετεί κεντρικά στην μουσική βιομηχανία με επίδραση σε όλο τον κόσμο. Κατά την διάρκεια της καριέρας του, ο A!MS δούλεψε και επίσης προώθησε αμέτρητους καλλιτέχνες, όπως οι Afro B, The Game, Cool & Dre καθώς και πολλοί άλλοι. Εμφανίζεται τακτικά σε παγκόσμιες πλατφόρμες μουσικής, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφωνικών καναλιών MTV, BBC, Global και Bauer.

Δείτε το:

Μείνετε συντονισμένοι με τον A!MS, ακολουθώντας τα κοινωνικά του δίκτυα για νέα, σχετικά με τις επερχόμενες κυκλοφορίες του και πολλά άλλα.

INSTAGRAM / SPOTIFY / TWITTER / YOUTUBE 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!