VIRAL

Συγκινεί το γράμμα του Χρήστου Μάστορα στην κόρη των Πετρούνια - Μιλλούση

Πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής και μουσικός Χρήστος Μάστορας, βάφτισε τη μικρή Σοφία, τη μια από τις δυο κόρες του χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

Το διάσημο ζευγάρι αθλητών, βάφτισε την ίδια μέρα και τις δυο κόρες του: η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2019, πήρε το όνομα Σοφία, ενώ η μικρότερη που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2020 βαπτίστηκε Ελένη.


Σήμερα ο νονός της μικρής Σοφίας, ο Χρήστος Μάστορας, ανέβασε στα social media μια όμορφη πόζα του από τη βάφτιση, όπου κρατά στην αγκαλιά του τη βαφτιστήρα του και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό γράμμα στη Σοφία.
 

«Αγαπημένη μου Σοφία , σου γράφω αυτό το γράμμα δύο μέρες μετά την βάφτιση σου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες και με άφησες να γίνω ο νονός σου. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι πνευματικός πατέρας και είχα τρομερή συγκίνηση και μεγάλο άγχος… Όταν θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, θέλω να ξέρεις ότι έχεις δύο υπέροχους γονείς που αγαπώ και θαυμάζω, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα σε μεγαλώσουν με πολλή αγάπη. Θέλω να ξέρεις επίσης ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες, στις ευκολίες και στα εμπόδια που θα συναντήσεις σε όλη σου τη ζωή. Δεν θα είμαι εδώ μόνο για τα δώρα των Χριστουγέννων των γενεθλίων και την λαμπάδα του Πάσχα. Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι χρειαστείς. Να γίνεις ένα σπουδαίο κορίτσι, ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία όπως είναι και οι δύο σου γονείς. Σε φιλώ και σ´αγαπώ πολύ ο νονός σου

Y.Γ ξέρω πως στο τεράστιο κεφάλι μου το καπέλο σου δείχνει τουλάχιστον αστείο αλλά πως να αντισταθώ στο cuteness του…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.

Δείτε την ανάρτηση του:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!