VIRAL

Η Σία Κοσιώνη εμβολιάστηκε και πέταξε μια ατάκα όλο... νόημα [εικόνες]

Τα τελευταία 24ωρα είχε προκληθεί μεγάλος ντόρος με μια φωτογραφία που έδειχνε τον εμβολιασμό του Δημάρχου Αθηνών Κώστα Μπακογιάννη και σήμερα που η σύζυγός του Σία Κοσιώνη έκανε και αυτή εμβόλιο κατά της Covid -19 δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό να πετάξει μια ατάκα... όλο νόημα στη σχετική ανάρτηση που έκανε στα social media.

Ο χαμός ξεκίνησε όταν ο Κώστας Μπακογιάννης, ανέβασε μια φωτογραφία του στα social media που τον έδειχνε να λαμβάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Astra Zeneca.


«Ήρθε επιτέλους και η δική μου σειρά και νιώθω ευγνώμων. AstraZeneca χωρίς δισταγμό. Μην κάθεστε, μην το σκέφτεστε. Περάσαμε πολλά, σκληρά και αφύσικα. Το γοργόν και χάριν έχει.» έγραψε ο Δήμαρχος Αθηναίων στα social media

 


Όμως το γεγονός πως στη φωτογραφία η νοσηλεύτρια δεν φορούσε γάντια και κυρίως το γεγονός πως η σύριγγα έμοιαζε να έχει καπάκι, προκάλεσε χαμό από σχόλια με πολλούς να κατηγορούν το Δήμαρχο Αθηνών πως "έστησε" τη φωτογραφία.


Τα σχετικά σχόλια και οι αναρτήσεις έγιναν αμέσως viral και ειδικά οι λεγόμενοι "αρνητές της πανδημίας" και όσοι εναντιώνονται στα εμβόλια έκαναν... πάρτι!


Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν το... καπάκι ήταν και η Έλενα Ακρίτα, η οποία έκανε μια σχετική ανάρτηση στο Facebook, αλλά όταν διαπίστωσε το λάθος της τη διέγραψε, ενώ και ιστοσελίδες που είχαν κάνει αναφορές στο... καπάκι απολογήθηκαν, αφού τελικά απλά πρόκειται για το πλαστικό "στήριγμα" που έχουν οι ενέσεις και όχι για καπάκι.



Σήμερα η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη, η γνωστή δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, έκανε και αυτή το εμβόλιο και στη σχετική ανάρτησή της πέταξε μια ατάκα για... καπάκια γεμάτη... νόημα.
«Στα... καπάκια κι εγώ! Άλλη μια Astrazenecan στην παρέα!»
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!