VIRAL

Γνωστή Ελληνίδα influencer λέει πως έπεσε θέμα ξυλοδαρμού από 30 άτομα

H Κυριακής Λιτσάκη, που είναι γνωστή στο Διαδίκτυο ως Super Kiki, και είναι μια από τις "Σφήκες" με τις οποίες συνεργάστηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, έκανε μια απίστευτη καταγγελία μέσω social media.

Η γνωστή influencer και youtuber Super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στo instagram προχώρησε σε μια σοκαριστική αποκάλυψη.

Στα instastories που ανέβασε έκανε γνωστό πως μαζί με την κολλητή της έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από 30 νεαρούς για λόγους οπαδικούς όπως είπε, εξαιτίας της μπλούζας που φορούσε στη συνέντευξη που είχε δώσει 11 χρόνια πριν στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η ίδια εξομολογήθηκε την απογοήτευσή της για όσους βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο και αντί να τις βοηθήσουν προτίμησαν να τραβούν βίντεο.

«Η αλήθεια είναι ότι το ‘χω παζαρέψει πάρα πολύ για να βγω να τα πω δημόσια για πάρα πολλούς λόγους. Είτε γιατί είμαι στην τηλεόραση, είτε γιατί ο κόσμος είναι πάρα πολύ κακός είτε γιατί η μάνα μου και ο πατέρας μου θα το μάθουν από εδώ οπότε συγγνώμη μαμά και μπαμπά που το μαθαίνετε από εδώ. Θέλω να σας πω ότι φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στο στομάχι, στο στόμα κτλ. Δε ξέρω αν μετράει να πούμε τους λόγους αλλά θα τους πούμε. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα.

Εγώ όσοι με γνωρίζετε δεν έχω καμία σχέση με ομάδες. Είχα όμως πριν 11 χρόνια. Πριν 11 χρόνια λοιπόν είχα βγει στη συνέντευξη του Θεοδωράκη με την μπλούζα του Παναθηναϊκου. Αυτή η συνέντευξη τώρα επανενώθηκε με την συνέντευξη που έδωσα τότε στον Αρναούτογλου οπότε κάποιοι θυμήθηκαν ποια ήταν αυτή η κοπέλα με την μπλούζα του Παναθηναϊκού το 1900… Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και σοκαρισμένη. Οκ βρέθηκαν 30 ηλίθιοι που βαράγανε κοπέλες, το ξέραμε ότι υπάρχουν. Όμως δεν περίμενα ποτέ ότι υπάρχουν άνθρωποι με τέτοιο γερό στομάχι που βλέπουν μπροστά τους να χτυπάνε κοπέλες και να τραβάνε βίντεο και να κοιτάνε χωρίς να βοηθάει κανένας.

Όλα αυτά τα stories τα κάνω για αυτό το λόγο. Δε γίνεται να βλέπεις στο δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο είτε οτιδήποτε και να τραβάς βίντεο. Είσαι ακριβώς το ίδιο με αυτόν που βαράει εκείνη τη στιγμή. Ακόμη και αν ήμουν μέχρι σήμερα όμως υποστηρικτής οποιασδήποτε ομάδας πρέπει να σταματήσει αυτός ο φασισμός να μην μπορούμε να λέμε τι μας αρέσει. Εγώ δε μπορώ να βγάλω με τίποτα από το μυαλό μου τις στιγμές, που έπιαναν τη Φαιούλα από τον λαιμό και την κλωτσάγανε μέσα στα μούτρα. Σε ένα παιδί που δεν έχει παίξει ποτέ στη ζωή του ξύλο, που δεν έχει ασχοληθεί, που μπήκε στη μέση μόνο για μένα. Πραγματικά εύχομαι σε όλους να έχετε ή να βρείτε έναν φίλο σαν τη Φαίη. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί. Είναι ο άνθρωπός μου και είμαι πολύ περήφανη που την έχω… ” αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεό της η Super Κική, ενώ σημείωσε για όσους της λένε να μην το αφήσει όλο αυτό έτσι πως: «Το κάρμα είναι μεγάλη μπιτσάρα και δουλεύει αυτό για μας», αλλά και πως ό,τι

Δείτε όσα λέει:

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!