VIRAL

Ακόμα και τα τρέιλερ της συνέντευξης των Harry και Meghan προκαλούν χαμό [βίντεο]

Στις 7 Μαρτίου αναμένεται να μεταδοθεί τηλεοπτικά, από το αμερικανικό δίκτυο CBS η συνέντευξη που παραχώρησαν στην Oprah, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του Meghan Markle και ήδη με το που κυκλοφόρησαν τα πρώτα teaser βίντεο έχει γίνει χαμός με αυτή τη συνέντευξη.

Η Oprah Winfrey που είναι καλή φίλη και πλέον και γειτόνισσα του ζεύγους, φρόντισε να εξασφαλίσει η ίδια την πρώτη μεγάλη τηλεοπτική συνέντευξη των Meghan  και Harry μετά την πρόσφατη ολοκλήρωση του Megxit και την οριστική απομάκρυνση του ζεύγους από το βρετανικό παλάτι και την αφαίρεση των τίτλων και των αξιωμάτων τους.


Η συνέντευξη γίνεται σε έναν κήπο και το ζευγάρι κάθεται μαζί απέναντι από την Oprah και στο ένα teaser ο Harry ακούγεται να λέει αναφερόμενος και στη διάσημη μητέρα του Diana:  «Είμαι ανακουφισμένος και χαρούμενος που κάθομαι εδώ και σας μιλάω έχοντας δίπλα μου τη σύζυγό μου. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν γι’ εκείνη (τη Diana) να περνάει μέσα από αυτή τη διαδικασία μόνη της πριν από τόσα χρόνια. Είναι πολύ σκληρό αυτό που ζούμε και για τους δύο μας, αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο», ενώ σε άλλο τρέιλερ η Oprah ακούγεται να λέει: «έχετε πει ορισμένα πολύ σοκαριστικά πράγματα» και σε άλλο σημείο ακούγεται να κάνει λόγο για καταστάσεις που κάνουν δύσκολη την επιβίωση και να ρωτά το ζευγάρι: «ήσασταν σιωπηλοί ή σας σιώπησαν;»


Δείτε τα τρέιλερ που έγιναν αμέσως viral καθώς είναι βέβαιο πως αυτή η συνέντευξη θα προκαλέσει μεγάλο... χαμό!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!