VIRAL

Η Σαμπρίνα έκανε ένα σχόλιο για τη διαφορετικότητα που προκάλεσε χαμό

Η 51χρονη σήμερα τραγουδίστρια Σαμπρίνα, που είναι αρκετά δραστήρια στο Facebook, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για να σχολιάσει τα όσα έρχονται στο φως με τη σοκαριστική υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και αυτά που έγραψε προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Η Σαμπρίνα, στην πορεία έσπευσε να διαγράψει την ανάρτησή της, αφού είχε δεχτεί "βομβαρδισμό" αρνητικών (αλλά και κάποιων θετικών) σχολίων, καθώς χιλιάδες άρχισαν να την κατηγορούν για ομοφοβία και να την βρίζουν πως δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στην ομοφυλοφιλία και την παιδεραστία.


Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έγραψε τα ακόλουθα: «Το πρόβλημα δεν είναι κομματικό, το πρόβλημα είναι κοινωνικό.

Δεν τολμούσατε να μιλήσετε όταν τα βλέπατε φανερά μπροστά στα μάτια σας κυρίως σε pride παρελάσεις οι οποίες στήριζαν την διαφορετικότητα. Ποια διαφορετικότητα; Αόριστος όρος «διαφορετικότητα».

Και η ανωμαλία διαφορετικότητα είναι Μήπως να στηρίξουμε και την διαφορετικότητα του παιδόφιλου;

Και οι μουσουλμάνοι Παντρεύονται 9χρονα, μήπως να στηρίξουμε και αυτούς; Σας έφαγε η πολιτική ορθότητα και η πρόοδος. Αφήνατε να μπαίνουν σε παρελάσεις και να περνούν υπόγεια μηνύματα με τον αόριστο όρο «διαφορετικότητα».

Κάποιοι εκμεταλλεύονται αόριστους όρους περί γενικευμένης αγάπης και διαφορετικότητας χωρίς να προσδιορίζουν ποια διαφορετικότητα; Υποκριτές όλοι σας».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!