VIRAL

Το εξωφρενικά αψεγάδιαστο κορμί της Kendall Jenner προκάλεσε χαμό

Η Kendall Jenner, απολαμβάνει εδώ και καιρό τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον πλανήτη, έχοντας εκθρονίσει τη Gisele, αλλά η φωτογράφηση που έκανε πρόσφατα μαζί με την αδελφή της, τη διαβόητη Kim Kardashian έχει προκαλέσει χαμό από σχόλια στα social media.

Όλα ξεκίνησαν, όταν πρόσφατα, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, η Kendall και η Kylie Jenner, πόζαραν μαζί με την ετεροθαλή αδελφή τους Kim Kardashian, διαφημίζοντας τα εσώρουχα που λάνσαρε για την εν λόγω γιορτή η Kim.

 


Ανάμεσα στις πόζες, ήταν και μερικές που έδειχναν την Kendall να φορά ένα κόκκινο στρινγκ εσώρουχο και αμέσως έγινε χαμός, αφού πολλοί θεωρούν πως κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν έχει τόσο εξωφρενικά αψεγάδιαστο κορμί στην περιοχή του εφηβαίου και άρχισαν να την κατηγορούν πως έκανε υπερβολικό photoshop για να μοιάζει με την... barbie!


Μάλιστα στο... παιχνίδι μπήκαν ακόμα και πλαστικοί χειρουργοί που επιβεβαιώνουν πως είναι αδύνατο να έχει κανείς τόσο λεία επιδερμίδα στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματός.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!