VIRAL

Το μήνυμα του Τριαντάφυλλου στη γυναίκα του έγινε viral [βίντεο]

Χθες γιόρτασαν οι ερωτευμένοι, με την πανδημία και τα σχετικά απαγορευτικά μέτρα να αναγκάζουν τα ζευγάρια να αλλάξουν συνήθειες για το πως θα περάσουν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά αυτός που κατάφερε να κλέψει την παράσταση της ημέρας και ας βρίσκεται πολύ μακριά από το ταίρι του, αφού είναι εδώ και εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, ήταν ο Τριαντάφυλλος του Survivor!

Ο γνωστός τραγουδιστής, στο Survivor με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, θέλησε να στείλει ένα πονηρό μήνυμα στην σύζυγό του με αποτέλεσμα το twitter να τον αποθεώσει και να γίνει το απόλυτο viral.

«Παιδιά να περάσετε ωραία με αυτούς που αγαπάτε. Σκεφτείτε κάτι ωραίο εκεί στο σπίτι ή όπου είστε. Δήμητρά μου κι εγώ θα σε σκεφτώ. Ίσως σκεφτώ κάτι πονηρό σήμερα. Θα πάω στη ζούγκλα να κρυφτώ προς τα μέσα και ίσως κάνω κάτι περίεργο σήμερα για σένα μόνο Δήμητρά μου. Μου λείπεις πάρα πολύ, μου λείπει όλο το… στυλ σου και ξέρεις πολύ καλά πιο πολύ τι μου λείπει… Όταν έρθω, που δεν ξέρω πότε θα έρθω, ετοιμάσου απλά… Σ’ αγαπώ.», είπε o Τριαντάφυλλος απευθυνόμενος στη σύζυγό του Δήμητρα Σιαμπάνη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

 

 

Και φυσικά το twitter έκανε πάρτι...

 

Πάρτε μια γεύση

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!