MARKET NEWS

XIMIVOGUE: Το Korean-design brand άνοιξε στο Nicosia Mall και το γιορτάζει με πολλά δώρα

Το funky brand με 7,000 cool προϊόντα, για κάθε στιγμή της ημέρας θα δώσει στυλ στην καθημερινότητά σου.

Το XIMIVOGUE, το Korean-design brand με περισσότερα από 7,000 πρωτότυπα και funky προϊόντα για όλες τις ηλικίες και παρουσία με 1,600+ καταστήματα σε 84+ χώρες, άνοιξε το πρώτο του επίσημο κατάστημα στην Κύπρο, στο Nicosia Mall, και γιορτάζει χαρίζοντας δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Έχοντας πρόσφατα λανσάρει το online κατάστημά του στην Κύπρο, το παιχνιδιάρικο brand με τη φρέσκια προσέγγιση που έχει αγαπηθεί από καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες του τη Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου στον 1ο όροφο του Nicosia Mall (κοντά στο food court). Προσφέροντας στο καταναλωτικό κοινό χιλιάδες επιλογές από Korean-design προϊόντα καθημερινής χρήσης, το XIMIVOGUE γιορτάζει το άνοιγμα του πρώτου επίσημου καταστήματός του με διάφορα activations και παιχνίδια το τριήμερο 12-14 Φεβρουαρίου. Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή από τις 16:30 μέχρι τις 18:30, το Σάββατο από τις 14:30 μέχρι τις 18:30 και την Κυριακή από τις 15:00 μέχρι τις 18:00, όσοι επισκεφθούν το XIMIVOGUE, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους σε παιχνίδια, και να κερδίσουν εκπτώσεις και προσφορές για τις αγορές τους. Επιπρόσθετα, κατά τη διάρκεια του τριημέρου 12-14 Φεβρουαρίου, οι πρώτοι 60 πελάτες κάθε μέρα που θα πραγματοποιήσουν μια αγορά άνω των €15, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα κουπόνι για την επόμενη αγορά τους.

Το κατάστημα XIMIVOGUE, που αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός και στην Κύπρο για μοναδικά και ευφάνταστα προϊόντα, προσφέρει στους καταναλωτές μια άνετη και ευχάριστη αγοραστική εμπειρία με προϊόντα που καλύπτουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς τους. Το franchise brand διαθέτει περισσότερα από 7,000 πρωτότυπα και funky προϊόντα που ανανεώνονται κατά εκατοντάδες κάθε μήνα, όπως gadgets τεχνολογίας, προϊόντα για το σπίτι, προϊόντα υγείας και ομορφιάς, δώρα και παιχνίδια, σχολικά και είδη γραφείου, fashion accessories, κοσμήματα και εποχιακά προϊόντα. Εστιάζοντας στον σχεδιασμό, την ποιότητα και τη μοναδικότητα, το XIMIVOGUE διαθέτει συνεχώς καινούργια προϊόντα, σε πολύ καλές τιμές, για όλες τις ηλικίες, τις ανάγκες και τα στυλ!

Δώσε στυλ στην καθημερινότητά σας και ακολουθήστε το XIMIVOGUE σε Facebook και Instagram.

#XimiLife

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!