VIRAL

Η Jennifer Aniston τιμά την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας [φωτογραφία]

Η Jennifer Aniston τίμησε την πρώτη Ελληνίδα Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε μερικά αφιερωματικά Instagram stories, θέλοντας να εξυμνήσει γυναίκες που κατέχουν σημαντικές θέσεις και αξιώματα παγκοσμίως και που η ίδια θεωρεί ότι ασκούν θετική επιρροή στο κοινό.

Ανάμεσα σε Μισέλ Ομπαμα και Άνγκελα Μέρκελ, η 51χρονη σταρ του Χόλιγουντ, τοποθέτησε και την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Επίσης μαζί με την κ. Σακελλαροπούλου στην λίστα βρέθηκαν η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, η πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Γιασίντα Άρντεν, η νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, Καμάλα Χάρις, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, η Γκρέτα Τούνμπεργκ και άλλες.

Να θυμίσουμε ότι η Jennifer Aniston έχει ελληνικές ρίζες και όπως η ίδια δήλωσε στο παρελθόν, λατρεύει την Ελλάδα.

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μη σχολιάσουμε το γεγονός ότι την αποκάλεσε Πρωθυπουργό και όχι Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας. 

Δείτε το σχετικό story:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!