VIRAL

Σάλο προκάλεσαν με κάτι που είπαν τα δίδυμα Βαρουξή του Big Brother

Ένα καταιγισμό αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έκαναν σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή τα δίδυμα αδέλφια Παναγιώτης και Χρήστος Βαρουξής που ούτε λίγο ούτε πολύ, ομολόγησαν πως έκαναν σεξ με την ίδια κοπέλα η οποία δεν κατάλαβε πως συνευρέθηκε με δύο διαφορετικά άτομα!

Οι αδελφοί Βαρουξή βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή των Κου-Κου, με τους παρουσιαστές να τους κάνουν την εξής ερώτηση: «Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;».


Το ένα από τα δύο αδέλφια, ο Χρήστος Βαρουξής, με ενθουσιασμό απάντησε: «Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι. Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης».
«Α εμείς δεν είχαμε καταλάβει ότι είχατε συνευρεθεί»,
λέει η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία διευκρινίζει:
«Νομίσαμε ότι είχατε βρεθεί μόνο για ραντεβού…».

«Όχι όχι» απαντά περήφανα και γελώντας πονηρά ο ένας αδερφός και στη συνέχεια, κάνοντας πολύ χειρότερα τα πράγματα και αποδεικνύοντας ότι δεν έχουν συναίσθηση του τι ομολογούν, το ένα από τα δύο αδέλφια Βαρουξή προσθέτει: «Όχι, κοπέλα όμως. Όχι κοπέλα του Χρήστου ή κοπέλα μου. Δεν ήταν σχέση. Να το διευκρινίσουμε».

Μη αντιλαμβανόμενη του τι συμβαίνει η Κατερίνα Καραβάτου κάνοντας ακόμη χειρότερα τα πράγματα, τους ρώτησε: «Λέτε ότι είστε ίδιοι παντού. Αυτό, το έχετε μετρήσει με κάποιον τρόπο;».


Αυτό το απόσπασμα (πλέον το βίντεο έχει σβηστεί και από το YouTube) προκάλεσε την οργή πολλών, που έσπευσαν να πουν στους δύο πρώην παίκτες του Big Brother, πως αυτό που έκαναν λέγεται "βιασμός".


Στην πορεία οι παρουσιαστές ζήτησαν συγγνώμη

Μεταξύ αυτών που εξοργίστηκαν ήταν και ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που έγραψε στα social media το ακόλουθο μήνυμα: «Ναι έχουμε βρεθεί. Είχα πάει εγώ πρώτα και μετά ο Παναγιώτης”. Και το είπαν χαλαρά γελώντας, χωρίς δισταγμό, χωρίς αιδώ, χωρίς να αντιλαμβάνονται την απάντησή τους και την ίδια τους την πράξη. Χωρίς να συνειδητοποιούν πως αυτό το “ναι” ήταν ομολογία αποπλάνησης, καθώς η κοπέλα για την οποία έγινε λόγος συνευρέθηκε ερωτικά με κάποιον για τον οποίον δεν έχει συναινέσει. Προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της. Δίχως να γνωρίζει,δίχως να δώσει την συγκατάθεσή της και αυτό είναι εξαπάτηση και αποπλάνηση»,

Η απάντηση των αδελφών Βαρουξή
Ο Χρήστος Βαρουξής μετά το σάλο έγραψε τα ακόλουθα:
«Kακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε Survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δεν μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμός; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».

Ενώ ο Παναγιώτης Βαρουξής έγραψε τα εξής:
Λυπάμαι πάρα πολύ που εν έτει 2021 συνεχίζει να παρερμηνεύεται και να αλλοιώνεται η ειλικρίνεια δύο παιδιών 22 χρονών που απλά μπήκαν σε ένα παιχνίδι και απάντησαν ξεκάθαρα στις ερωτήσεις που τους γινόντουσαν χωρίς δισταγμό διότι δεν είχαν τίποτα να κρύψουν διότι δεν είχαν κάνει τίποτα κακό καθώς το να συνευρεθείς σεξουαλικά με μία ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ δεν είναι έγκλημα όπως το παρουσιάζετε… έγκλημα και ΒΙΑΣΜΟΣ θα θεωρούνταν αν χωρίς τη θέληση και επιθυμία της κοπέλας προχωρούσαμε σε μία τέτοια ενέργεια είτε εγώ είτε ο αδερφός μου… Έχουμε διδαχθεί από την οικογένειά μας να σεβόμαστε το γυναικείο φύλο με κύριο πρότυπο και παράδειγμα τη μητέρα μας… έχουμε ηθικές αξίες και πορευόμαστε με αυτές, παρά το νεαρό της ηλικίας μας… και θα θέλαμε να γίνει σεβαστό αυτό…

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!