MARKET NEWS

Το limited edition Xmas set είναι το ιδανικό δώρο για μια υπέροχη επιδερμίδα

Η εορταστική πρόταση της ΥOUTH LAB. για φέτος περιλαμβάνει δύο από τους πιο αγαπημένους και best-selling κωδικούς του brand. Χαρίστε το δώρο της υπέροχης επιδερμίδας με τo limited edition XMAS SET που χαρίζει λάμψη και «σβήνει» τα πρώτα σημάδια γήρανσης, σε κάθε τύπο δέρματος! 

Αίσθηση πολυτέλειας με τις premium airless συσκευασίες στις οποίες διατίθενται οι κρέμες προσώπου και ματιών, που ενεργοποιούν και ενδυναμώνουν τις μεταβολικές λειτουργίες της επιδερμίδας, για εμφανώς πιο νεανική, λαμπερή και ξεκούραστη όψη.

Πιο συγκεκριμένα απευθύνονται στο θαμπό, άτονο δέρμα, με έλλειψη ελαστικότητας και με τις πρώτες ρυτίδες να έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

H συσκευασία περιλαμβάνει κρέμα προσώπου (50ml) και κρέμα ματιών (15ml) στην ειδική τιμή των 49,92€ από 83,20€ .

  • WRINKLES ERASURE CREAM_All Skin Types _ 50ml

24ωρη ενισχυμένη κρέμα που επαναφέρει τη νεανική λάμψη και ελαστικότητα του δέρματος, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και ενεργοποιεί τις βιολογικές λειτουργίες των κυττάρων, επιταχύνοντας την κυτταρική ανανέωση. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος μετά τα 30+ με πρώτα σημάδια γήρανσης.

Συνδυάζει το βιο-μιμητικό σύμπλεγμα Πεπτιδίων Progeline® με Υαλουρονικό Οξύ, Σκουαλένιο & Έλαιο Αbyssinian.

• 10 στις 10 γυναίκες είχαν 90% πιο λαμπερό δέρμα & 6 στις 10 γυναίκες είχαν 42% λείανση των ρυτίδων σε 60 ημέρες*

  •  WRINKLES ERASURE CREAM FOR EYES_All Skin Types _ 15 ml

Κρέμα ματιών ολικής αναδόμησης για τη λείανση γραμμών & ρυτίδων και τη βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και της λεμφικής κυκλοφορίας. Η ενισχυμένη σύνθεσή της μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας ξεκούραστο, νεανικό και φωτεινό βλέμμα.

Ένας συνδυασμός από Εξαπεπτίδιο, Φυτικά Βλαστοκύτταρα, Σκουαλένιο και Έλαιο Abyssinian.

• 7 στις 10 γυναίκες είχαν βελτίωση των μαύρων κύκλων κατά 52% σε 60 ημέρες!

*Τεστ αυτο-αξιολόγησης σε δείγμα 21 γυναικών, με χρήση δυο φορές την ημέρα, για 2 μήνες / μέρος κλινικής μελέτης του τμήματος Κοσμητολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Δερματολογικά ελεγμένες συνθέσεις, χωρίς parabens και γλουτένη, που απορροφώνται άμεσα, δίχως να βαραίνουν την επιδερμίδα,. Κατάλληλες για κάθε τύπο δέρματος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!