VIRAL

Μια νέα απορία του Στέφανου Τσιτσιπά έγινε viral στο twitter

Φαίνεται πως πολλοί ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει την οργή τους, για το μήνυμα που είχε γράψει ο γνωστός τενίστας για τα Harrods και με αφορμή ένα νέο tweet του 22χρονου Στέφανου Τσιτσιπά... ξεσπάθωσαν εκ νέου εναντίον του.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα ο Τσιτσιπάς είχε προκαλέσει σάλο ήταν είχε γράψει στο twitter το ακόλουθο μήνυμα: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα»


Τότε χιλιάδες είχαν εξαγριωθεί με το νεαρό τενίστα σχολιάζοντας πως ο αθλητής δείχνει να είναι εκτός τόπου και χρόνου και πως δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της οικονομικής και υγειονομικής κρίσης που βιώνει η Ελλάδα, αυτή την εποχή.


Και τώρα ο Στέφανος μίλησε για τους ποδηλατόδρομους εκφράζοντας και πάλι μέσω twitter την ακόλουθη απορία και προκάλεσε νέο κύκλο παρόμοιων σχολίων


«Το έχω απορία το πως έχει περάσει τόσος καιρός και ακόμα να χτιστεί ένας ποδηλατόδρομος εις μήκος των νότιων προαστίων Αθηνών».


Φυσικά και πάλι βρέθηκαν πολλοί που υπερασπίστηκαν τον Στέφανο, αλλά τα περισσότερα σχόλια που συγκέντρωσε αυτό το νέο tweet αναφέρουν πως ένας ποδηλατόδρομος δεν αποτελεί ακριβώς προτεραιότητα αυτή την εποχή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!