VIRAL

H Katy Perry σηκώνει το παλτό της και μας δείχνει το εσώρουχό της [βίντεο]

Τρισευτυχισμένη είναι πλέον η Katy Perry, το τελευταίο διάστημα, αφού όχι μόνο αρραβωνιάστηκε με το χολιγουντιανό σταρ Orlando Bloom μετά την επανασύνδεσή τους, αλλά πλέον οι δυο τους κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους.

H 36χρονη ποπ σταρ, πριν από τρεις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της, την κόρη της Daisy Dove Bloom και τώρα έχει επιστρέψει δυναμικά στη δουλειά της.


Παράλληλα η σταρ προσπάθησε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης, έγινε κατάξανθη (μάλιστα πολλοί σχολιάζουν πως μοιάζει πολύ με την αδύνατη πλέον Adele) και πρόσφατα πόζαρε με λαμέ σύνολο και δείχνει πολύ όμορφη και glam.


Ωστόσο η ίδια δεν χάνει ποτέ το χιούμορ της και έτσι ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε να περπατάει σαν μοντέλο φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε vinyl παλτό και ψηλοτάκουνα πέδιλα, αλλά κάποια στιγμή σηκώνει το παλτό της και δείχνει στη κάμερα πως από κάτω φορά τα γνωστά λάτεξ shapewear εσώρουχα Spanx, που αναρίθμητες γυναίκες ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν για να... συμμαζεύουν τα παχάκια τους!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!