VIRAL

Η Σοφία Βόσσου βγήκε από το νοσοκομείο και έστειλε ένα μήνυμα [βίντεο]

Περιπέτειες με τη υγεία της είχε η Σοφία Βόσσου, το τελευταίο διάστημα, καθώς χρειάστηκε να κάνει κάποιες χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πλέον έχει επιστρέψει σπίτι της, αν και φαίνεται εμφανέστατα ταλαιπωρημένη.

Η 59χρονη τραγουδίστρια  χρειάστηκε πριν από λίγο καιρό να περάσει για δεύτερη φορά το κατώφλι του χειρουργείου, έπειτα από επιπλοκή που είχε παρουσιαστεί μετά την πρώτη επέμβαση, στην οποία είχε υποβληθεί για να αντιμετωπιστεί πρόβλημα υγείας με το στομάχι της, όπως είχε αναφέρει μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η κόρη της Ερασμία.

“Δε συντρέχει κανένας λόγoς ανησυχίας. Έκανε ένα χειρουργείο στο στομάχι γιατί υπήρξε μια επιπλοκή που συνηθίζεται και έπρεπε να ξαναμπεί για να διορθωθεί αυτό που είχε γίνει στο πρώτο χειρουργείο. Είναι καλά, δεν συντρέχει πραγματικά κανένας λόγoς ανησυχίας. Αυτή τη στιγμή κοντά της βρίσκομαι εγώ γιατί λόγω Covid είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δε μπορεί να έχει καμία επίσκεψη. Απαγορεύεται αλλά τις επόμενες ημέρες θα είναι εκτός νοσοκομείο και θα όλα καλά” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Πράγματι η Σοφία Βόσσου μέσα στο Σαββατοκύριακο πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στα social media, εμφανίστηκε πολύ αδυνατισμένη αλλά αισιόδοξη και ευχαρίστησε όλους όσους αυτό το διάστημα της έστελναν μηνύματα αγάπης δείχνοντας το ενδιαφέρον τους.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!