VIRAL

Μια αποστομωτική απάντηση έδωσε η Χατζίδου σε σχόλιο για τον Παύλου

H τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor Ελένη Χατζίδου και ο personal trainer Ετεοκλής Παύλου, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μια μόλις 1 έτους κορούλα, που τη λατρεύουν και οι δυο και μαζί ετοιμάζονται να περάσουν τις Γιορτές.


Η Ελένη και ο Ετεοκλής, σχεδίαζαν να κάνουν και το θρησκευτικό γάμο τους, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού άλλαξε τα πλάνα τους.


Τώρα η Ελένη, βρήκε το χρόνο να κάνει ένα σύντομο Q&A με τους φαν της στο Instagram, αλλά δέχτηκε μια μάλλον... αδιάκριτη και αγενή ερώτηση.


Συγκεκριμένα κάποιος/α follower ρώτησε την τραγουδίστρια «Δεν σε ενοχλεί που ο Ετεοκλής έχει ένα πόδι;».


Τότε η Ελένη Χατζίδου της απάντησε: «Ο άντρας μου είναι ο πιο ολοκληρωμένος άντρας που έχω γνωρίσει στη ζωή μου!» δίνοντας μια αποστομωτική απάντησε σε όσους σχολιάζουν την αναπηρία του συζύγου της.



Στη συνέχεια όταν ένας follower εξέφρασε την υποστήριξη του, η Ελένη Χατζίδου υπογράμμισε: «Καταλαβαίνουμε την περιέργεια του κόσμου αλήθεια…Αλλά πραγματικά είναι κάτι που δεν το έχω σκεφτεί ούτε μια μέρα…Δεν με έχει αφήσει αυτός ο υπέροχος άντρας να το σκεφτώ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!