VIRAL

O Dwayne Johnson είναι τόσο τεράστιος που... σφήνωσε σε μια Porche

O 48χρονος χολιγουντιανός σταρ Dwayne Johnson, απολαμβάνει το τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου ηθοποιού στο Χόλιγουντ, ενώ παράλληλα συχνά τον αποκαλούν "αγαθό γίγαντα", αφού παρά την εντυπωσιακή σωματική του διάπλαση και τον τίτλο του σκληροτράχηλου The Rock, στην πραγματική ζωή είναι ένας τρυφερός πατέρας και σύζυγος και έχει απίστευτο χιούμορ.

Τώρα ολοκληρώνει τα γυρίσματα της ταινίας «Red Notice» για λογαριασμό του Netflix όπου υποδύεται έναν απατεώνα σε ένα φιλμ που καταγράφει τις προσπάθειες των Αρχών να εντοπιστεί ένας από τους διασημότερους κλέφτες έργων τέχνης στον κόσμο. Και μαζί του πρωταγωνιστούν και οι Ryan Reynolds και Gal Gadot.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)


Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν, αλλά ο Dwayne αποκάλυψε πως δεν μπόρεσε να γυρίσει μια σκηνή, αφού δεν... χωρούσε μέσα σε μια Porche που είχε αγοραστεί από την παραγωγή και έφτασε στις ΗΠΑ ειδικά για τις ανάγκες των γυρισμάτων. 


Mε ύψος 1.96 και βάρος 118 κιλά, ο σταρ... σφήνωσε μέσα στο πολυτελές όχημα και χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων για να βγει.


Ο ίδιος δε αφηγήθηκε το διάλογο που ακολούθησε με τον σκηνοθέτη της ταινίας, μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram που έγινε viral.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by therock (@therock)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!