MARKET NEWS

Η Olivia Palermo φοράει Tommy Hilfiger στα Digital Green Carpet Fashion Awards

Η Tommy Hilfiger, που ανήκει στον Όμιλο PVH Corp., ανακοινώνει ότι η entrepreneur και style icon Olivia Palermo φόρεσε TOMMY HILFIGER στα Digital Green Carpet Fashion Awards στο Μιλάνο – ένα event που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά παρουσιάζοντας το πρώτο digital green carpet.

Τα Green Carpet Fashion Awards είναι μια συνεργασία των Eco-Age και Camera Nazionale della Moda Italiana (CNMI), τα οποία έχουν ενώσει εδώ και τρία χρόνια τις δυνάμεις τους προκειμένου να τιμήσουν και να επικοινωνήσουν τα όσα έχουν καταφέρει γύρω από το θέμα της βιωσιμότητας στη μόδα.

Η Olivia Palermo φόρεσε ένα πορτοκαλί φόρεμα με ανοιχτή πλάτη από την Spring 2019 TommyXZendaya capsule collection, που έχει συν-σχεδιαστεί με την global ambassador του brand Zendaya, ενώ είναι εμπνευσμένο από τις γυναίκες ‘70s. Το φόρεμα είναι φτιαγμένο στο χέρι στην Ινδία, ενώ αρχικά είχε φορεθεί από την Chopra στο Cannes Film Festival το Μάϊο του 2019.

Ο Tommy Hilfiger εργάζεται σκληρά ώστε να μην υπάρχει πια το «στίγμα» του να ξαναφορέσει κανείς το ίδιο look, συνδυάζοντας εκ νέου τα looks προκειμένου να τιμήσει τους πόρους και τη δημιουργικότητα που έφεραν το κάθε ρούχο στο φως. Η δράση αυτή αποτελεί μέρος του φιλόδοξου προγράμματος Make It Possible, τη δέσμευση υπέρ της βιωσιμότητας που έχει κάνει το brand, προκειμένου να δημιουργεί Μόδα Που Δεν Σπαταλά Τίποτα και Καλωσορίζει τους Πάντες.

Οι συλλογές Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμες στην Κύπρο στα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

*Photo Credit: Johannes Huebl

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!