VIRAL

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μοιράζει φαγητό σε ηθοποιούς που έχουν ανάγκη

Ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) ο Σπύρος Μπιμπίλας κάνει ό,τι μπορεί για να στηρίξει τους συναδέλφους του, ειδικά αυτή την περίοδο που η καραντίνα και η πανδημία έχουν επιφέρει τεράστιο πλήγμα και στον κλάδο του πολιτισμού.

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Facebook,  έδειξε πως με τη συνδρομή ενός συναδέλφου του και την προσφορά μιας εταιρείας, πήγε να παραλάβει πακέτα με φαγητό για να τα μοιράσει σε ηθοποιούς που τα έχουν ανάγκη.


«Ως Πρόεδρος του ΣΕΗ κι επίτιμος Πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ και με την μεσολάβηση του συναδέλφου μας @Πετρος Πέτρου παρέλαβα από την αλυσίδα εστιατορίων ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Χολαργού, 60 μερίδες που μοιράστηκαν σε ηθοποιούς κι αυτό θα γίνεται κάθε εβδομάδα. Ευχαριστούμε πολύ και μακάρι να εκλείψουν οι άθλιες αυτές συνθήκες που μας ανάγκασαν να ζούμε κ φθάσαμε στο σημείο να μοιράζουμε μερίδες φαγητού. Υπεύθυνοι για την κατάσταση αυτή είναι ολη η πολιτική των τελευταίων ετών, η παγκόσμια κρίση και η πανδημία για την οποία δυστυχώς η Κυβέρνηση δεν έλαβε εγκαίρως τα απαραίτητα μέτρα για να προλάβει το κακό» έγραψε και προκάλεσε συγκίνηση αλλά και την οργή πολλών που έσπευσαν να σχολιάσουν πως είναι απαράδεκτο στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό, οι ηθοποιοί να αναγκάζονται να γίνουν ζητιάνοι!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!