VIRAL

H Kylie χαρίζει 70.000 δολάρια και τσάντες Louis Vuitton και "γκρεμίζει" το Instagram

Για μια ακόμη φορά η διαβόητη Kylie Jenner κατάφερε να προκαλέσει χαμό στο Instagram, με τη νέα ανάρτησή της να έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια likes μέσα σε μόλις λίγες ώρες.

Πολλές  celebrities κάνουν giveaways μέσω social media, συνήθως για διαφημιστικούς σκοπούς, χαρίζοντας δώρα, αλλά η Kylie κάθε φορά που το κάνει προκαλεί χαμό.


Και αυτό γιατί ακολουθεί τη λογική του... το αφεντικό τρελάθηκε, αφού αυτή τη φορά χαρίζει μια κάρτα με 70.000 δολάρια και όλες τις τσάντες του Οίκου Louis Vuitton με τις οποίες ποζάρει πλάι της στα σκαλιά της έπαυλής της.


Η ίδια διευκρινίζει πως αυτό δεν αποτελεί διαφήμιση για την κάρτα ή για τις τσάντες (η ίδια έχει στήσει το Kylie sweepstakes) και πως το μόνο που πρέπει να κάνει κάποιος για να διεκδικήσει το δώρο είναι να ακολουθήσει όλους όσους ακολουθεί ο Scott Disick (ο πρώην σύντροφος της Kourtney Kardashian) στο Instagram.


Νσ σημειωθεί πάντως πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Kylie κάνει κάτι τέτοιο (έχει ξαναδώσει τσάντες Μεγάλων Οίκων μέσω giveaway).


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Nov 10, 2020 at 7:07pm PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on Nov 10, 2020 at 6:54pm PST

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!