VIRAL

H Demi Lovato δακρύζει και κατακρίνει τον Trump σε νέο τραγούδι [βίντεο]

Μια νέα πολιτική μπαλάντα με στίχους που κατακρίνουν τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump παρουσίασε πριν λίγες ώρες η pop star Demi Lovato και το κομμάτι έγινε αμέσως viral.

«Commander in Chief» (αρχιστράτηγος) είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Demi, που στέλνει ένα σαφέστατο πολιτικό μήνυμα ενάντια στον πρόεδρο Trump εν όψει των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ.


Η τραγουδίστρια επέλεξε να παρουσιάσει το νέο τραγούδι στη φετινή τελετή απονομής των μουσικών βραβείων Billboard και αναρτώντας στο Instagram το σχετικό βίντεο με την on stage ερμηνεία της, ζήτησε από τους πάνω από 93 εκατομμύρια followers της να φροντίζουν ο ένας τον άλλο. να στηρίζουν όσους αγαπούν, τους γείτονες αλλά και όσους δεν έχουν ακόμη γνωρίσει στην κοινότητά τους και να πάνε να ψηφίσουν στις εκλογές.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Oct 14, 2020 at 8:05pm PDT


Παράλληλα κυκλοφόρησε και το μουσικό βιντεοκλίπ του νέου τραγουδιού στο YouTube με τη Demi να δακρύζει ενώ η ίδια και μια σειρά από πολίτες κάθε κατηγορίας τραγουδούν τους στίχους του κομματιού όπου ακούγεται και μια σαφέστατη αναφορά στο θάνατο του George Floyd


«Commander in Chief. How does it feel to still be able to breathe? Breathe Be able to breathe» ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει πως γύρω πεθαίνουν άνθρωποι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!