VIRAL

H Jennifer Aniston μας συστήνει το νέο κουτάβι της και...λιώνει το Instagram

Η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston, ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για τα ζώα και η ίδια έχει υιοθετήσει πολλά σκυλάκια.

H ίδια συχνά έχει ποζάρει με το σκυλάκι της Clyde, που την ακολουθεί παντού, ακόμα και στα τηλεοπτικά πλατό, ενώ  στο παρελθόν έχει θρηνήσει για την απώλεια δύο σκύλων που τους λάτρευε, τη σκυλίτσα της Dolly, που την είχε και ενώ ήταν παντρεμένη με τον Justin Theroux, ενώ έχει χτυπήσει τατουάζ, με το όνομα του σκύλου της Norman (ένα corgi που πέθανε το 2011) ενώ με τον πρώην σύζυγό της Justin, είχαν υιοθετήσει και ένα πίτμπουλ που είχε διασωθεί μετά τον τυφώνα Χάρβεϊ.


Τώρα η διάσημη ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ακόμη αδέσποτο σκυλάκι, από γνωστό άσυλο της Καλιφόρνια και πλέον έχει μαζί της τον... Λόρδο Τσέστερφιλντ (Lord Chesterfield) αφού αυτό το "βαρύγδουπο" όνομα επέλεξε να δώσει στο κουταβάκι της.


Η σταρ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο με το κουταβάκι θέλοντας να ευχαριστήσει και το Wagmor Pet Hotel & Rescue Spa για τη φιλοζωική δράση του και οι πάνω από 35.7 εκατομμύρια followers της... έλιωσαν με το πόσο χαριτωμένο είναι το κουτάβι.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Oct 11, 2020 at 7:44am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!