VIRAL

H Ναταλία Γερμανού έγραψε στο Facebook ένα... γκομενικό δράμα της

H γνωστή παρουσιάστρια και στιχουργός Ναταλία Γερμανού, έχει αποδείξει πως έχει αστείρευτο χιούμορ, ενώ ποτέ δεν έκρυψε πως είχε μια αρκετά άστατη και περιπετειώδη ερωτική ζωή, αλλά η ιστορία που αφηγήθηκε μέσω Facebook με έναν πρώην της, σκόρπισε πολύ γέλιο.

Στα Facebook υπάρχουν πολλές ομάδες, όπου χρήστες αφηγούνται ιστορίες με πρώην συντρόφους και μια από τις πιο δημοφιλείς είναι το Thank you, Next που δανείζεται το όνομά του από το ομώνυμο τραγούδι της Ariana Grande και όπως η ίδια ομάδα αναφέρει είναι «ένα ημερολόγιο για όλα τα δράματα που ζούμε στα γκομενικά μας».


Και η Ναταλία Γερμανού, προφανώς είναι φαν της συγκεκριμένης ομάδας και αποφάσισε να ποστάρει μια δική της ιστορία και ένα... γκομνενικό δράμα που της έτυχε και αμέσως η ανάρτησή της έγινε viral.


«Δεν ξέρω τι περιμένετε να διαβάσετε από μένα, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να μην ανταπεξέλθω στις προσδοκίες ενός γκρουπ στο οποίο έχω διαβάσει μικρά αριστουργήματα κι έχω γελάσει πολύ. Λοιπόν. Με το «πρόσωπο» μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί. Ίδιες παρέες, ίδιοι φίλοι, ίδιο σχολείο. Μου άρεσε πάντα – δεν του άρεσα ποτέ. Κρατήσαμε την επαφούλα μας παράλληλα με τις ζωές μας που τρέχανε σε άλλα σκηνικά εγώ στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις εκείνος σε γραφεία και συμβούλια.
Ξαναβρεθήκαμε κάποια στιγμή και το timing έμοιαζε πιο σωστό να το πω; Πιο ταιριαστό; Βγήκαμε μια φορά, δυο, τέσσερεις, πέντε άκουσα με Ιώβια υπομονή όλες τις λεπτομέρειες για τους χαμένους του έρωτες (στα τσακίδια) για τις γυναίκες που τον πλήγωσαν (κάργιες) αργόπινα το κρασί μου κουνώντας με κατανόηση το κεφάλι μου ΠΟΣΟ ΟΧΙ ΕΓΩ όλα αυτά – αλλά είπα Ναταλία αξίζει τον κόπο αυτός ο άνθρωπος σφίξε τα δόντια, χαλάλι του, υπομονή κι όλα θα πάνε καλά.
Ραντεβού τελευταίο και φαρμακερό: μπουζούκια. Έλα σώπα και μπαίνει το νερό στο αυλάκι γιατί α)είναι και το ποτάκι β)είναι και το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» γ)είμαι κι εγώ που με χτίζανε 1 κομμωτής 1 μακιγιερ και 1 στυλίστας επί 3 ώρες ώστε να έρθω να γίνω η Ρίκα Διαλυνά στα νιάτα της (οπότε βάλτε με το νου σας).
Η βραδιά κύλησε υπέροχα τίποτα πονηρό δεν συνέβη (άρα όχι και πολύ υπέροχα) με πήγε σπίτι, τρυφερό φιλί γωνία μάγουλο στόμα, κλείσιμο ματιού, βλέμμα βαθύ, καληνύχτα θα σε πάρω αύριο. Ρε παιδιά, μήπως πήρε εσάς; Εμένα όχι».



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!