VIRAL

To Netflix παρουσίασε τις πρώτες επίσημες εικόνες της "Diana" στο The Crown

Η τηλεοπτική σειρά The Crown, που καταγράφει τη ζωή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας τις τελευταίες δεκαετίες (τη βασιλεία της Ελισάβετ) έχει αποσπάσει αναρίθμητα βραβεία, αλλά έχει προκαλέσει και την οργή του παλατιού. Μάλιστα δημοσιεύματα, ανέφεραν πως το παλάτι έκανε ό,τι μπορούσε για να μη γυριστεί ο νέος κύκλος, που θα περιγράφει τη ζωή της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Όμως, παρά τις αντιδράσεις του παλατιού (μάλιστα ο πρίγκιπας Harry λέγεται πως είχε κινηθεί νομικά για να σταματήσουν τα γυρίσματα) τελικά ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και του 4ου κύκλου, που αναμένεται να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα τον ερχόμενο Νοέμβριο και τώρα το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα μέσω social media, τις πρώτες επίσημες εικόνες από τη νέα σεζόν.

 

Με τη λεζάντα: «έρχεται αλλαγή» το Netflix ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες από την 4η σεζόν του The Crown που αμέσως έγιναν viral.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix Queue (@netflixqueue) on Sep 29, 2020 at 4:02am PDT

Και φυσικά το ενδιαφέρον όλων εστιάζεται στην 23χρονη βρετανίδα ηθοποιό Emma Corrin, η οποία θα ενσαρκώσει το ρόλο της Νταϊάνα στη σειρά, στο πλευρό της Olivia Colman, που ενσαρκώνει την Ελισάβετ, του Josh O'Connor που ενσαρκώνει τον πρίγκιπα Κάρολο, της Helena Bonham Carter που υποδύεται και πάλι την πριγκίπισσα Μαργαρίτα και του υπόλοιπου λαμπρού καστ της σειράς.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!