VIRAL

Ο Σάκης Ρουβάς απολογήθηκε για τη διαφήμιση με το αμάξι στο Ηρώδειο

Πριν από λίγες μέρες, ο δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Ηρώδειο, σε μια μεγάλη συναυλία με την Σόνια Θεοδωρίδου, αλλά εδώ και λίγες μέρες, έχει ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων με αφορμή μια φωτπγραφία του σταρ δίπλα σε ένα αυτοκίνητο έξω από το Ηρώδειο.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς, ανέβασε στα social media, μια διαφημιστική ανάρτηση όπου πόζαρε πλάι σε ένα αυτοκίνητο γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας και ο ίδιος φρόντιζε να δείξει πως η φωτογραφία τραβήχτηκε έξω από το Ηρώδειο.


Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της φωτογραφίας, ο τραγουδιστής και η αυτοκινητοβιομηχανία τη διέγραψαν καθώς είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων και την παρέμβαση του Υπουργείου Πολιτισμού που με σχετική ανακοίνωση εξήγησε πως αυτή η διαφήμιση δεν είχε πάρει τις σχετικές και απαραίτητες εγκρίσεις.


«Σύμφωνα με την ενημέρωση των υπηρεσιών του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η διαφήμιση της Mercedes με τον κ. Σ. Ρουβά δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης. Ως εκ τούτου, η αρμόδια Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλεως Αθηνών θα εφαρμόσει τις προβλεπόμενες από τον Ν. 3028/2002 διατάξεις» ανέφερε η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ.


Ο δε Σάκης Ρουβάς, μέσω social media θέλησε να απολογηθεί δημόσια για τα όσα έγιναν και έγραψε τα ακόλουθα:

«Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο.

Λυπάμαι που αυτή η στιγμή  μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε.

Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το  σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!