VIRAL

Έξαλλη έγινε η Ρούλα με όσους κατακρίνουν τη μητρότητα σε ώριμη ηλικία

Η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, μάλλον ενοχλήθηκε πολύ με τα σχόλια που διάβασε για τις γυναίκες που μένουν έγκυες σε ηλικία άνω των 40, με αφορμή την τέταρτη εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού.

Χθες η Τζένη Μπαλατσινού και ο Έλληνας Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο παιδί τους.


Αυτή είναι η τέταρτη εγκυμοσύνη της 49χρονης Τζένης, που έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο και η είδηση προκάλεσε πολλά σχόλια.


Η Ρούλα Κορομηλά, προφανώς έγινε έξαλλη με κάποια από αυτά τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η ευχάριστη είδηση και έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας τη φωτογραφία ενός μωρού και η ανάρτησή της  έγινε viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και σχόλια
 

«Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι γιατί τόσος θόρυβος και επικριτικά σχόλια για μια γυναίκα που θέλει να φέρει στον κόσμο το παιδί της; Όλες οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην μητρότητα αφού μπορούν. Όλες όμως. Κάθε ηλικίας, κοινωνικής τάξης, τετραγωνικών(!), μόνες, παντρεμένες , διάσημες, ανώνυμες, πλούσιες ,φτωχές κλπ. Όλες τις σέβομαι, τις στηρίζω χαίρομαι και χειροκροτώ. Μπράβο σας! Η μητρότητα και τα παιδιά, θεωρώ, πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποτελούν θέμα χλευασμού, τρολαρίσματος και εμπαθών σχολίων. Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την άποψη διαδικτυακού φίλου, του Skroutz: “Καλό θα ήταν να πάψει ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας να θεωρεί ότι ο διπλανός του οφείλει εξηγήσεις για όσα κάνει η όσα δεν κάνει στη ζωή του… Ας μάθουμε να χαιρόμαστε με τη χαρά του άλλου, γιατί τόσο σκοτάδι πια», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα της ανάρτησής της.Δείτε παρακάτω την σχετική της ανάρτηση:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Koromila (@roulakoromila) on Aug 29, 2020 at 7:39am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!