VIRAL

Έξαλλη έγινε η Νικολέττα Ράλλη με το bullying που δέχονται οι μαμάδες

Εδώ και λίγες εβδομάδες, το μοντέλο και παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη, κρατά στην αγκαλιά της, το πρώτο παιδάκι της, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και είναι πανευτυχής.

Η ίδια, όντας νέα μαμά, παραμένει δραστήρια στα social media, αλλά μάλλον έχει γίνει έξαλλη με κάποια από τα σχόλια που κάνουν κάποιοι στο Διαδίκτυο σε μαμάδες και θέλησε να μιλήσει για το momshaming και δεν μάσησε τα λόγια της: «Στο σημείο αυτό θα ήθελα πραγματικά να μάθω, όλες εσείς που βρίσκετε το χρόνο για momshaming, δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε πέρα από το να το «παίζετε» τιμωροί ή ότι ενδιαφέρεστε για τις ζωές των άλλων! Ασχοληθείτε με τα παιδάκια σας παρακαλώ πολύ.


Είμαι λίγο έξαλλη γιατί έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από κοπέλες που δέχονται κριτική όσον αφορά τον θηλασμό. Ακόμα και μέσα από το μαιευτήριο και από συγγενείς, αλλά και από παντελώς αγνώστους. Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη μια γυναίκα σε αυτή τη φάση είναι το να την επικρίνουν.

Όλες αγαπάμε τα μωράκια μας και θέλουμε να είναι υγιή και ευτυχισμένα και κάνουμε το καλύτερο για αυτά! Και τώρα καταλαβαίνω και εγώ πόσο μα πόσο δύσκολο είναι να το καταφέρεις αυτό και να το κάνεις σωστά… Για αυτό ή σκάστε ή βρείτε καλύτερο τρόπο να πείτε αυτό που θέλετε!». έγραψε η Νικολέττα σε stories στο Instagram και χιλιάδες έσπευσαν να συμφωνήσουν με τα σχόλιά της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!