VIRAL

Viral έγιναν τα βίντεο από τη Μύκονο με τον Harry Maguire

Το γύρο του κόσμου, μέσω social media, κάνουν τα βίντεο που δείχνουν το διάσημο Βρετανό ποδοσφαιριστή Harry Maguire και την παρέα του στη Μύκονο και καταγράφουν τα όσα οδήγησαν στη σύλληψη του διάσημου παίκτη της Μάντσεστερ Γιαουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει το protothema.gr οι νομικοί μπελάδες για το διάσημο ποδοσφαιριστή (που έχει συλληφθεί και σήμερα θα παρουσιαστεί σε εισαγγελέα στη Σύρο μετά τη σύλληψή του) και την παρέα του, ξεκίνησαν, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να χωρίσουν δύο ομάδες Άγγλων που τσακώνονταν.

Αιτία του καβγά ήταν το γεγονός πως η μια παρέα ενόχλησε τις κοπέλες που συνόδευαν ο Maguire  και οι φίλοι του με βρετανικά μέσα ενημέρωσης να προσθέτουν ότι ακούστηκαν και ύβρεις κατά της ομάδας των «κόκκινων διαβόλων».

Όταν οι αστυνομικοί παρενέβησαν για να σταματήσει ο καβγάς, τρία άτομα από τη μια παρέα των Άγγλων - ο Maguire, ο αδερφός του και ένας φίλος τους - επιτέθηκαν στους άνδρες της ΕΛΑΣ και λεκτικά και ασκώντας σωματική βία. Για την ακρίβεια, ένας από την παρέα του ποδοσφαιριστή γρονθοκόπησε αστυνομικό.


Και τώρα τα social media έχουν γεμίσει με βίντεο του 27χρονου ποδοσφαιριστή από τη Μύκονο.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!