VIRAL

Την οργή των Μουσουλμάνων προκάλεσαν πόζες της Amber Heard

Η πρώην σύζυγος του χολιγουντιανού σταρ Johhny Depp, τις τελευταίες μέρες, δέχεται βροχή υβριστικών μηνυμάτων από Μουσουλμάνων, που εξοργίστηκαν με μια σειρά από αναρτήσεις, που έκανε η διάσημη ηθοποιός και πρώην μοντέλο, από το ταξίδι της στην Κωνσταντινούπολη.

Την ίδια εποχή που ακόμα εκκρεμεί η νομική κόντρα που έχει ανοίξει με τον Johnny Depp, τον οποίο κατηγορεί για βίαιη συμπεριφορά εις βάρος της και ενώ ανακοινώθηκε η συμμετοχή της και στη νέα ταινία Aquaman, η Amber Heard, ταξίδεψε στην Τουρκία.


Συγκεκριμένα βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και από εκεί ανέβασε στα social media, μια σειρά από πόζες της, από επισκέψεις της σε τζαμιά και στην Αγιά Σοφιά, πολλές εκ των οποίων στην πορεία αναγκάστηκε να σβήσει ή να απενεργοποιήσει τα σχόλια των followers της στο Instagram, καθώς δέχονταν βροχή υβριστικών μηνυμάτων, ειδικά από Μουσουλμάνους.


Ο λόγος που πολλοί εξαγριώθηκαν, ήταν γιατί η ηθοποιός, πόζαρε μέσα σε πολλά μουσουλμανικά μνημεία και ναούς, φορώντας μεν ένα μαντήλι στο κεφάλι, αλλά χωρίς να φοράει σουτιέν, κάτι που πολλοί θεώρησαν πως είναι ιδιαίτερα προσβλητικό για τη θρηκεία τους.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Aug 15, 2020 at 1:11pm PDT

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on Aug 16, 2020 at 10:20am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!