VIRAL

H Adele έχει γίνει αγνώριστη - Δείτε τη νέα πόζα της ως...Beyonce [εικόνα]

Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, θέλησε να εκφράσει δημόσια την εκτίμησή της για τη συνάδελφό της Beyonce, ανεβάζοντας στο Instagram μια νέα πόζα της, αλλά όλοι ασχολούνται με το πόσο αγνώριστη έχει γίνει η Adele, μετά τη θεαματική απώλεια κιλών που έχει πετύχει.

Πρόσφατα, η Beyonce, κυκλοφόρησε το νέο visual album της με τον τίτλο Black Is King. Πρόκειται για ένα άλμπουμ, που αφηγείται μια ιστορία που θυμίζει το Lion King (ο βασιλιάς των λιονταριών της Disney), αλλά στην ουσία εξυμνεί την μαύρη κουλτούρα. Το νέο άλμπου της "βασίλισσας Bey" κυκλοφόρησε στον απόηχο της δολοφονίας του George Floyd και εν μέσω του παγκόσμιου κινήματος BlaclLivesMatter και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές.


Η Adele, ποτέ δεν έκρυψε πως τρέφει μεγάλο θαυμασμό για την Beyonce, και στο παρελθόν είχε εξυμνήσει και το Lemonade, το πρώτο visual album της Beyonce.


Και τώρα που κυκλοφόρησε το Black is King, η Adele έσπευσε να ποζάρει φορώντας το ίδιο outfit, με αυτό που φορά η Beyonce  και ανέβασε  μια πόζα της στο Instagram γράφοντας:  Σε ευχαριστώ βασίλισσα μου, γιατί πάντα μας κάνεις να αισθανόμαστε όμορφα μέσω της τέχνης σου».


Ωστόσο, αμέσως εκατομμύρια φαν της Adele, έσπευσαν να σχολιάσουν πως τρόμαξαν να αναγνωρίσουν την αγαπημένη τους τραγουδίστρια, αφού όπως θα δείτε η Adele, σε αυτή τη νέα πόζα δείχνει πραγματικά αγνώριστη!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on Aug 1, 2020 at 11:09am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!