MEN'S GUIDE

Ο Jeff Seid αποκαλύπτει ποια μυική ομάδα πιθανά ξεχνάς να γυμνάσεις

Ο 26χρονος Αμερικανός Jeff Seid, είναι ένα από τα διασημότερα fitness models στο Instagram, όπου και μετρά σχεδόν 4 εκατομμύρια followers, ενώ έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του και ως ηθοποιός στην ταινία μικρού μήκους Kommando 1944.

Ο ίδιος ασχολείται φανατικά με το bodybuilding και το καλογυμνασμένο κορμί του, τον έχει κάνει διάσημο και του έχει χαρίσει πολλές συνεργασίες ως μοντέλο.


Παράλληλα ο ίδιος φροντίζει μέσω social media, να μοιράζεται συχνά με τους εκατομμύρια followers του, tips για να πετύχει κανείς το στόχο να αποκτήσει ένα τέλειο καλογυμνασμένο κορμί.


Και η βασική συμβουλή του, είναι να φροντίζει κανείς η προπόνησή του να έχει ποικιλία ώστε να γυμνάζονται όλες οι μυικές ομάδες.


Τώρα, έδειξε στους φαν του, ποια είναι η μυική ομάδα που πολλοί ξεχνούν ή αμελούν να γυμνάσουν και έδειξε και σχετικές ασκήσεις.


Ποια είναι λοιπόν αυτή η... παραμελημένη μυική ομάδα; Αυτή της πρόσθιας κνήμης, στο κάτω μέρος των ποδιών. O πρόσθιος κνημιαίος μυς εκφύεται από το άνω ημιμόριο της έξω επιφάνειας της κνήμης και καταφύεται στα οστά του ταρσού και στη βάση του πρώτου ματατάρσιου. Με την ενέργεια του εκτείνει το πόδι και συγχρόνως το υπτιάζει και συμβάλλει στη συγκράτηση της ποδικής καμάρας.


Ο ίδιος λέει πως αν κάνει κανείς τις ασκήσεις που δείχνει, σύντομα θα δει αποτελέσματα και σε αυτή την περιοχή του κορμιού του.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Seid (@jeff_seid) on Jul 11, 2020 at 3:27pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!