VIRAL

H Ευρυδίκη του My Style Rocks παντρεύτηκε το... σκυλί της! [εικόνες]

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν μια από τις παίκτριες του φετινού, τρίτου κύκλου του My Style Rocks, που κατάφερε να ξεχωρίσει χάρη στον... πληθωρικό χαρακτήρα της και προκάλεσε πολλά σχόλια με τη συμπεριφορά της στα τηλεοπτικά πλατό.

Και μετά τη διακοπή των γυρισμάτων του σόου, η Ευρυδίκη, φρόντισε να διατηρεί μια καλή σχέση με τους φαν της (ακόμα και με τους επικριτές της) μέσω social media, όπου είναι ιδιαίτερα δραστήρια και ενίοτε προκλητική.


Και τώρα, έκανε κάτι αρκετά... ανατρεπτικό, αφού ανακοίνωσε πως παντρεύτηκε την σκυλίτσα της!


Έτσι πόζαρε με ένα νυφικό και τιάρα στο κεφάλι, στους κήπους των Βασιλικών Κτημάτων Τατοίου έχοντας πλάι της τη σκυλίτσα της και ανέβασε μια σειρά από πόζες της στο Instgram, όπου έκανε λόγο για τον πρώτο... γάμο "ομόφυλων διαφορετικών ζώων", δημοσιεύοντας μάλιστα και ένα emoji με το ουράνιο τόξο, που αποτελεί σύμβολο του pride κινήματος υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ, θέλοντας να στείλει το δικό της φιλοζωικό μήνυμα!


« Πρώτη επίσημη τελετή ένωσης αγάπης ψυχών με διαφορετικά είδη ζώων στην Ελλάδα... Λίγα λόγια.... Τί σημασία έχει που είμαι άνθρωπος και εσύ σκυλί; Μαζί σου γνώρισα την αληθινή  ανιδιοτελή αγάπη. Δεν σε γέννησα, δεν είσαι άνθρωπος, αλλά σε λατρεύω. Μου άλλαξε τη ζωή από την ημέρα που σε βρήκαμε εξαθλιωμένη και πεταμένη. Σε παντρεύτηκα με συμβολαιογραφική πράξη για να περάσουμε ενωμένες το μήνυμα πως δεν έχει σημασία η "ράτσα" σας  και πως οι φίλοι δεν αγοράζονται. Θέλω να περάσουμε το μήνυμα μαζί όλοι εσείς εκεί έξω,να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο.  Πεινούν, αισθάνονται και διψούν, ακριβώς όπως εμείς!!! Τα κλουβιά είναι γεμάτα. Δύο εκατομμύρια καταγεγραμμένα αδέσποτα ζώα στην Ελλάδα και πόσα μη... 
Σας παρακαλώ ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας να πούμε όχι στα παράνομα εκτροφεία, ναι στη στείρωση και την υιοθεσία. Γιατί υπάρχουν και ηθικές αξίες στην κοινωνία.
Σκυλίτσα σε αγαπάω και εύχομαι κάθε ζωάκι στη θέση σου να έχει μια υπέροχη ζωή» έγραψε η Ευρυδίκη!


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) on Jul 22, 2020 at 3:02am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!