VIRAL

O Kanye West φοβάται πως η Kim θέλει να τον κλείσει σε ψυχιατρείο

Αυξάνονται οι φόβοι για την ψυχική υγεία του διάσημου ράπερ και fashion designer Kanye West, μετά το νέο ξέσπασμά του μέσω twitter.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν, ο Kanye έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική του Λος Άντζελες, μετά από ένα περίεργο περιστατικό με πυροβολισμό όπλου που είχε γίνει στο σπίτι του Kanye και της συζύγου του Kim Kardashian.


Πρόσφατα δε, ο Kanye, που υπήρξε θερμός υποστηρικτής του προέδρου Donald Trump, ανακοίνωσε πως και ο ίδιος είναι υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου.


Έτσι ξεκίνησε τις προεκλογικές ομιλίες και συγκεντρώσεις και σε μια από αυτές, μίλησε για τις εκτρώσεις και αποκάλυψε πως ο ίδιος δεν είχε αντιδράσει καλά όταν η Kim του αποκάλυψε πως ήταν έγκυος στην κόρη τους North (τη μεγαλύτερη από τα 4 παιδιά που έχει αποκτήσει το διάσημο ζευγάρι), αλλά και πως η Kim σκέφτονταν να κάνει τότε έκτρωση.


Με δάκρυα στα μάτια, είπε στο κοινό, πως και η μητέρα του κάποτε σκέφτηκε να κάνει έκτρωση και να μη γεννηθεί ποτέ ο ίδιος και πως ευγνωμονεί τη σύζυγό του που τελικά δεν έκανε έκτρωση και του χάρισε τη κόρη του. « Ακόμα και αν ζητήσει διαζύγιο η Kim θα τη συγχωρέσω γιατί μου χάρισε τη North» είπε ο ράπερ.


Αυτές οι δημόσιες δηλώσεις του Kanye, αμέσως φούντωσαν τις φήμες πως το διάσημο ζευγάρι οδεύει προς χωρισμό και πολλοί ήταν βέβαιοι πως η Kim και η οικογένειά της, πιθανά να εξοργίστηκαν από αυτές τις δηλώσεις.


Μολονότι όλες οι Kardashians φρόντισαν να τηρήσουν σιγή ιχθύος μετά το συμβάν, ο ίδιος ο Kanye, μέσω twitter, άρχισε έναν βομβαρδισμό μηνυμάτων, που φούντωσαν τις φήμες πως κάτι δεν πάει καλά με την ψυχική υγεία του.


Μέσα σε μία μόνο ώρα έγραψε αναρίθμητα tweets, εκ των οποίων, πολλά αμέσως τα διέγραψε και σε αυτά έλεγε πως η σύζυγός του και η μητέρα της (η διαβόητη Kris Jenner) θέλουν να πάνε να τον βρουν, στο ράντσο της οικογένειας του στο Ουαιόμινγκ,  για να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο!


Μάλιστα αναφέρει πως είχαν μαζί τους και γιατρό, ενώ στο παραλήρημα του συγκρίνει τον εαυτό του με το Νέλσον Μαντέλα, αναφέρεται στο sex tape της συζύγου του κ.λπ.

Πηγές τώρα αναφέρουν πως η Kim έχει γίνει έξαλλη και απαιτεί από το σύζυγό της να αποχωρήσει από τη κούρσα των προεδρικών εκλογών αλλιώς θα τον χωρίσει.



Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!