VIRAL

Η Kylie Jenner φιλά τρυφερά την κόρη της και το Instagram... λιώνει

Το Φεβρουάριο του 2016, η Kylie Jenner, έφερε στον κόσμο την κόρη της Stormi Webster - καρπό του έρωτά της με τον πρώην σύντροφό της και διάσημο ράπερ Travis Scott και τότε, η Kylie είχε κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της από τα media και η πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει με την κόρη της στο Instagram, είχε σπάσει κάθε ρεκόρ σε likes.

Έκτοτε, η Kylie Jenner, κάθε φορά που ανεβάζει πόζες της Stormi, που πλέον είναι δύο ετών... γκρεμίζει το Instagram και αυτό έκανε και τώρα, ανεβάζοντας μια τρυφερή πόζα όπου μαμά και κόρη φιλιούνται τρυφερά, ενώ είναι αγκαλιασμένες και ξαπλωμένες στο κρεβάτι και αυτή η πόζα, μέσα σε λιγότερο από μισό 24ωρο, έχει ξεπεράσει τα 11 εκατομμύρια likes!


«Αγαπώ αυτό το κοριτσάκι τόσο πολύ που μου έρχεται να σκάσω. Καμιά φορά, ξεσπώ σε κλάματα όταν την κοιτάζω καθώς ξέρω πως ποτέ ξανά δεν θα είναι τόσο μικρούλα. Ποιος ήξερε πως κάτι τόσο μικρό θα μπορούσε να πιάσει το μεγαλύτερο χώρο στην καρδιά σου. Ο Θεός δεν έκανε κανένα λάθος με εσένα μωρό μου Storm» έραψε η Kylie στη λεζάντα και αποκάλυψε πως η πόζα αυτή τραβήχτηκε από τα παρασκήνια της φωτογράφησης που έκανε μαζί με την κόρη της για την έκδοση του περιοδικού Vogue - Τσεχοσλοβακία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jun 16, 2020 at 11:34am PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Czechoslovakia (@vogueczechoslovakia) on Jun 15, 2020 at 11:59pm PDT


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!