VIRAL

Ο Τανιμανίδης μιλά για τις Πανελλαδικές και λέει πόσες φορές απέτυχε ο ίδιος

Μετά από μια δύσκολη σχολική χρονιά, που σημαδεύτηκε από το κλείσιμο των σχολείων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι Πανελλήνιες εξετάσεις, για την εισαγωγή στη τριτοβάθμια εκπαίδευση έχουν ξεκινήσει και ο Σάκης Τανιμανίδης, έστειλε και φέτος ένα μήνυμα προς τους μαθητές που δίνουν εξετάσεις.

Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας, με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, θέλησε να εξηγήσει πως η επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις, δεν επηρεάζει άμεσα το μέλλον ενός ανθρώπου και εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος κατάφερε με την τρίτη φορά να περάσει στο Πολυτεχνείο.

«Όπως και κάθε χρόνο ήθελα να σας θυμίσω ότι το πως θα τα πάτε στη ζωή σας ΔΕΝ εξαρτάται από τις πανελλήνιες...αυτό μαζί με τη προσωπική μου εμπειρία με την αποτυχία και πως αυτή είναι συνήθως βασικό συστατικό της επιτυχίας!
Χωρίς άγχος, λοιπόν, μπείτε στην αίθουσα και ΣΚΙΣΤΕ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.


Όπως λοιπόν εξηγεί στο βίντεο, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε εξετάσεις την πρώτη χρονιά και δεν κατάφερε να περάσει στη σχολή της επιλογής του. Ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας πως την ίδια μοίρα είχε και η δεύτερη απόπειρα να δώσει Πανελλήνιες. Τελικά, με την τρίτη του προσπάθεια πέρασε στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης.


Απευθυνόμενος όμως στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις φέτος, ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε πως η σχολή Τοπογράφων Μηχανικών, παρότι μια από τις πρώτες του επιλογές, τελικά δεν ήταν εκείνο που ήθελε να κάνει. «Συνειδητοποίησα ότι εγώ δεν ήθελα να γίνω ποτέ μηχανικός», λέει.



«Έκανα πολλά πράγματα, στα περισσότερα από τα οποία απέτυχα. Το συμπέρασμα είναι ότι η αποτυχία είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας» λέει κλείνοντας ο Σάκης Τανιμανίδης που καλεί τους υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2020 να μην αγχώνονται υπερβολικά.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on Jun 14, 2020 at 4:37am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!