MARKET NEWS

#ΒeYourOwnPro με την premium σειρά της Veet

Μείναμε σπίτι και μάθαμε πολλά, όλο αυτό το διάστημα γίναμε ο δικός μας… beauty επαγγελματίας! Ανακαλύψαμε πως, για να έχεις pro αποτέλεσμα ομορφιάς, χρειάζεται πριν και πάνω από όλα να έχεις τα κατάλληλα εργαλεία. Γι’ αυτό και όταν κάνεις αποτρίχωση, ξέρεις πως το Veet είναι ο πιο έμπιστος σύμμαχος σου.

Στην Veet αντιλαμβανόμαστε πως η σύγχρονη γυναίκα χρειάζεται περισσότερο χρόνο να κάνει όλα όσα αγαπά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει συμβιβάζεται. Γι’ αυτό και θέλουμε να προσφέρουμε προϊόντα που κάνουν την ζωή της εύκολη και απλή. Όπως την premium σειρά αποτριχωτικών προϊόντων με φυσικά συστατικά, η οποία αφήνει την επιδερμίδα σου λεία και απαλή.

Η νέα φόρμουλά Easy-Gelwax™ της premium σειράς Veet με την ευχάριστη, δροσερή υφή εγγυάται τέλεια αποτελέσματα για έως και 28 ημέρες, ακόμη κι αν για πρώτη φορά δοκιμάζεις να κάνεις αποτρίχωση με κερί! Η σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα: Τις Easy-Gelwax ταινίες κεριού body&legs, τις Easy-Gelwax ταινίες κεριού για το πρόσωπο και τις Easy-Gelwax ταινίες κεριού για τις… δύσκολες περιοχές, μπικίνι και μασχάλες. Μάλιστα, η σειρά περιλαμβάνει 2 ακόμη editions. Την «Natural Inspirations» για όλους τους τύπους επιδερμίδας (διαθέσιμη για body&legs και πρόσωπο) και την «Suprem’ Essence™», με αιθέρια έλαια και σαγηνευτικό άρωμα τριαντάφυλλου (διαθέσιμη για body&legs και μπικίνι-μασχάλες).

Το μυστικό της επιτυχίας όμως κρύβεται στα φυτικά συστατικά που περιέχει, αυτό κάνει, μεταξύ άλλων, την premium σειρά Veet να υπερτερεί. Με αμυγδαλέλαιο, άρωμα βουτύρου καριτέ και μούρα acai, η premium σειρά Veet μετατρέπει την αποτρίχωση σε μια απολαυστική εμπειρία spa. Οι ενυδατικές ιδιότητες του βουτύρου καριτέ σε συνδυασμό με το αισθησιακό άρωμα των μούρων acai αφήνουν το δέρμα μας απαλό και λαμπερό, ενώ εάν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, τότε επίλεξε τα Veet Premium προϊόντα, ειδικά φτιαγμένα για ευαίσθητες επιδερμίδες, με καταπραϋντικό́ αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε.

Πάρε λοιπόν το επαγγελματικό αποτέλεσμα αποτρίχωσης στα χέρια σου και… #ΒeYourOwnPro!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!