VIRAL

O Trump... έβαλε τη Melania να χαμογελάσει με το ζόρι [βίντεο]

Ο γάμος του Αμερικανού προέδρου με τη Melania Trump, έχει προκαλέσει πολλά σχόλια και κατά καιρούς ο Donald Trump δέχεται τα πυρά πολλών για τον άσχημο τρόπο με τον οποίο φέρεται στη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και τώρα το ζευγάρι είχε μια ακόμη... αμήχανη στιγμή on camera η οποία έγινε viral.

Ο Donald Trump μαζί με την Melania Trump, βρέθηκαν χθες 2/6 στο μνημείο του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β’ για να καταθέσουν στεφάνι. Όπως ήταν αναμενόμενο, το προεδρικό ζεύγος πόζαρε δίπλα από το άγαλμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου... και σαν κάθε φορά, έτσι και αυτήν, η Melania με το μαύρο μίντι φόρεμά της και τα stylish γυαλιά ηλίου της, έκλεψε την παράσταση.

Όμως πολλοί ήταν αυτοί που δεν εστίασαν στην εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας ... αλλά στο ανέκφραστο πρόσωπό της, αφού δίπλα της ο σύζυγός της χαμογελούσε στη κάμερα, ενώ η ίδια έδειχνε βλοσυρή.. Ο Trump - ο οποίος προσέχει πάντα το επικοινωνιακό κομμάτι-  φαίνεται πως ενοχλήθηκε με το ύφος της γυναίακς του και την πρόσταξε να χαμογελάσει! Το στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο και το επί ένα δευτερόλεπτο χαμόγελο της Melania έγινε viral.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!